Blog

Napi trash: égből pottyant, fejre állított, kerekek nélküli Alfa Romeo virít az utca közepén

Láttunk, kaptunk pár ütős fotót mostanában, de a mai mindent vitt. A cikkünkben szereplő felvételre – melyen egy feje tetejére borított, kerekek nélküli, az úttestre belógó Alfa 146 látható – Krisztián nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, eredetileg a Kiskunmajsa Rólad Szól! csoportban jelent meg délután 2 környékén.

Az esetről egyelőre annyit lehet tudni,

  • hogy egy valaha szebb napokat látott Alfa 146-osról van szó,
  • a felvétel szerda délelőtt, a Szegedtől 50 kilométerre lévő Kiskunmajsán készült, a Mátyás Király utcában,
  • a feje tetejére állított, kerekek nélküli, úttestre belógó olasz szedán tegnap óta éktelenkedik a helyszínen,
  • és a baleseti adatbázist átfutva az is fixnek tűnik, hogy nem karambol miatt került oda, az utóbbi időben ugyanis nem történt a környéken ilyesmi.

Az ügyben – az eset okait firtatva – ráírtunk a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra, ha megjön a válaszuk, cikkünk frissülni fog, addig is, íme pár komment a csoportból, sírtunk rajtuk:

“Előre megyünk, nem hátra, üdv. Brooklyn! Sötétedés után, csak kísérővel!”

“És mi lesz belőle? Lavór vagy pálinkafőző?”

“Annyira nem rontja a látképet!!”

“Mátyás Király utca… mi így szeretünk”

“Lehet ez Majsa legújabb szelfipontja. Végül is fémből van ez is!”

FIATALON DÖGÖS VERDA VOLT A JÓ ÖREG 146-OS

A fotón szereplő, egészen drámai állapotban lévő talján vas így nézhetett ki új korában, a lenti videóban lévő autó pont abban a bordó színben pompázik, mint a Majsán fotózott példány.

Az 1994 és 2000 között gyártott 145 és 146 modellcsalád egyébként egy igazi sikersztori volt, az Alfa 33 utódjaként, illetve a 147-es és 156-os elődjeként gyártott szépségekből 221,037 (145-ös, hatchback) és 233,295 (146-os, sedan) darab gurult le a sorról. A két literes, 16 szelepes Twin Spark benzinmotorral szerelt Quadrifoglio verzió egészen fickósnak számított akkoriban, a 155 lovas motor nagyjából 8 másodperc alatt rángatta fel 100 km/h sebességre az üresen 1275 kilós kasztnit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb