Közélet

Se 95-ös benzint, se dízelt nem lehet kapni a makkosházi MOL – kúton

Se 95-ös benzint, se dízelt nem lehet kapni a makkosházi MOL – kúton, tudtuk meg Olvasónktól, Petitől szombat délelőtt.

Olvasónk beszámolója szerint a makkosházi MOL-kút kifogyott a 95-ös benzinből és a normál dízel üzemanyagból is, viszont a benzinkúttal szemközti OMV kútnál mindkettőből van. Mint Peti írta nekünk, ennek köszönhetően jó nagy forgalom alakult ki az OMV-nél.

SZÜNETEL AZ ÜZEMANYAG-KISZOLGÁLÁS

Mint már megírtuk, a Molnál átmenetileg szünetel az üzemanyag-kiszolgálás, ez okozza a problémát. Több kisbenzinkút nem kap ellátást, de nagyon úgy fest, hogy a Mol-kútjaira sem jut elegendő üzemanyag. Ebből kifolyólag a Független Benzinkutak Szövetsége nyilvánosságra hozta, mely településeken alakult ki hiány, és úgy tűnik, nincs megállás: a lista egyre csak bővül.

MÁR A MÚLT HÉTEN SEM KAPTAK ÜZEMANYAGOT A KISBENZINKUTAK

A Mol már a múlt héten sem szállított üzemanyagot a kis kutaknak, a döntés a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke szerint lényegében azt jelenti, hogy Magyarországon bedőlt a biztonságos üzemanyag-ellátás. Szerinte a döntés miatt 400-500 benzinkút is kieshet a rendszerből, ami főleg vidéken okozhat további gondot. A héten ez már meg is látszódott, Szegeden is volt ellátási probléma. Erről itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb