Nem kategorizált

Ez hatalmas: a Pick a BL-ben újra nyert idegenben, majd a japánok után szabadon kitakarították az öltözőt!

A Pick Szeged már az első félidőben 20–13-ra vezetett, végül magabiztos győzelem született: Pick Szeged – Celje: 36–28!

Elsőként hatalmas RESPECT a kékeknek: a szegedi csapatunk a Kozármisleny FC labdarúgócsapatának a kihívását fogadta el, a Celje ellen aratott BL-győzelmünk után így rendet raktak az öltözőben, így hagyták a helyiséget és indultak haza Szegedre.

Csakúgy, mint a japán szurkolók a labdarúgó-világbajnokságon, akik a lelátókat teszik rendbe, és az öltözőt valami extra profi tisztán hagyták maguk mögött. A Pick-Szeged természetesen nem szakította meg a láncot, így közösségi oldalukra meg is írták, melyek azok a csapatok, akiket pedig ők hívtak ki:

A mi kihívott csapataink:

  • Győri Audi ETO KC
  • Budai Farkasok – Rév Group
  • MTK Budapest
  • Szegedi Vízilabda Egylet
  • Naturtex-SZTE-Szedeák

Alilovic hetest védett, majd egy perc múlva Gal Margus hetesét is fogta a kapusunk, majd „Seppo” a harmadik büntetőjét is bedobta, ekkor. A mérkőzésen folyamatosan jól játszottunk esélyt sem adva a szlovén csapatnak.

Mirko, a mérkőzés egyik legjobbjaként továbbra is parádézott a kapuban, így sikerült 33–25-re is vezetnünk. A hajrában okosan tartottuk az eredményt, jöhetett a kapunkba Luka Krivokapic, a vége pedig már egyértelműen öröm játék volt nekünk.

RK Celje PL (szlovén)–PICK Szeged 28–36 (13–20)
Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája, B csoport, 8. forduló. Celje, Zlatorog Aréna, 2500 néző. Vezette: Eliasson, Palsson (izlandiak).
RK Celje PL: Bojic – Cokan 5/3, P. Martinovic 1, Ivankovic 4, S. Zabic 1, Strmljan 5, Mazej 4. Csere:Belkaied, Gabersek (kapusok), Z. Mlakar 3, Gal Marguc 1, Vlah 2, Suholeznik 1, M. Janc 1/1. Vezetőedző: Alem Toszkics.
Pick Szeged: Alilovic – Bombac 4, Tönnesen 3, Gaber, Bánhidi 4, Bodó 6, Frimmel 6/5. Csere: L. Krivokapics (kapus), Sostaric 3, Garciandía 3, Rosta 3, Szita, Radivojevics 3, Blonz 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 8/4, ill. 6/5.
Kiállítás: 14, ill. 10 perc.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb