Mindenmás

Pénztárcát lopott egy férfi a bevásárlóközpontban Szegeden – felvette a biztonsági kamera, a rendőrök keresik

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy pénztárcát lopott el egy helybeli bevásárlóközpontban – írja a police.hu. Mint kiemelték, a lopás vétségének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint az elkövető 2022. augusztus 8-án 13 óra 30 perc körül Szegeden, a Londoni körúton lévő bevásárlóközpont éttermi részén ellopott egy pénztárcát a tulajdonos készpénzével, személyes okmányaival és bankkártyájával együtt. A biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Tegnap egy nőről adtak ki körözést, akit szintén lopás miatt keresnek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb