Sport

Szegedre érkezett az UEFA A – licences diplomája: sikeres vizsgát tett Andorka Péter!

A Szeged – Csanád Grosics Akadémia Második csapatának vezetőedzője, Andorka Péter átvette az UEFA A-licenszes diplomáját.


Andorka Péter tavaly nyáron kezdte el az UEFA A-licenszes edzőképzést, amelyet a napokban egy sikeres vizsgával zárt: gratulálunk!

A vezetőedző azt nyilatkozta, hogy: “Két heti rendszerességgel voltak az előadások. Szerencsére jó társaságban lehettem, ugyanis korábbi csapattársaimmal és egykori válogatott játékossal együtt végeztem el a tanfolyamot. A sok interakció miatt nagyon hasznos volt a kurzus. A tanfolyam végén egy elméleti és egy gyakorlati vizsgát kellett tennünk. Ez egy fontos mérföldkő a karrieremben, ugyanakkor a mai világban folyamatosan kell képeznie kell magát az embernek. Nincs megállás! – mondta Andorka Péter.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia első csapata egyébként most hétvégén vasárnap lép pályára a Nyíregyháza ellen. Mi vagyunk a találkozó esélyesek, hiszen a szegedi focista fiúk az NB II-es tabella harmadik helyen állnak, míg a Nyíregyháza csak a 15. helyen áll.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb