Sport

Az új névvel elsőként játszik december 7-én az OTP Bank- Pick Szeged a Kielce ellen

A Facebookon még a régi névvel találjuk kedvenc kézilabda csapatunk, de december 1-től a Pick Szeged neve: OTP Bank – Pick Szeged. Ami ennél még fontosabb: az idei Bajnokok Ligája utolsó mérkőzésén a Kielce csapatát fogadjuk a Pick Arénában!

“Támogattuk eddig is a klubot, és bízunk benne, hogy az együttműködés új szintre emelésével még jobban hozzá tudunk járulni a csapat sikereihez és ahhoz, hogy a PICK Szeged kézilabda klub utánpótlásnevelési programja még több sportolni vágyó gyerekkel tudjon foglalkozni és még több tehetséges sportolót neveljen ki.  Ez egyben befektetést is jelent a jövőbe, szeretnénk minél több gyereknek esélyt adni arra, hogy elérjen a felnőttek közé, ahol már nemzetközi szinten is megmérettetheti magát.” – mondta Nagy Zoltán Péter az OTP Bank Marketing és Kommunikációs Igazgatója.

Az új névvel, hatalmas lendülettel készül 2022. utolsó hazai Bajnokok Ligája találkozójára az OTP Bank Pick Szeged csapata: december 7-én 18.45-kor a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban rangadó lesz!

Az EHF a Hét meccsének választotta a Lomza Industrai Kielce elleni meccset, ahol bizony komoly ellenfél vár ránk, ahol a hazai pálya előnyét csak mi szegediek tudjuk megmutatni szurkolásunkkal! Apró meglepetéssel is készülnek a kékek: ezen a napon, a szurkolók találkozhatnak majd a kék Mikulással, aki ajándékot oszt majd a PICK Aréna területén.

Érdekesség, hogy az elmúlt három meccsen mindig 36 gólt dobott a Szeged: a hazai Celje elleni találkozón (36-27), a szintén hazai HSA NEKA elleni bajnoki (36-24), majd az idegenbeli szlovén találkozón (36-28) is ennyi gólt lőttek a fiúk.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: DevOps Services
'Fel a tetejéhez' gomb