Mindenmás

Napi pakk: köddel és 0 fokkal indul a szombat, ma van Ozzy szülinapja

Itt a hétvége, de ma sem ússzuk meg a ködös, párás reggelt, viszont a jó hír az, hogy az előrejelzések szerint délután már a napot is láthatjuk Szegeden. Mondjuk brutál meleg még így sem lesz, marad a 6 fok körüli hőmérséklet. Mindezek mellett ma ünnepli születésnapját Till Attila és a heavy metal nagyágyúja: Ozzy Osbourne is! Szürcsölj bele a reggeli kávéba, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek: Ferenc, Olívia, Lúciusz, Xavér, és Zoárd! Születésnaposokat és egy kis érdekességet is hoztunk mára:

  • 74 éve látta meg a napvilágot Ozzy Osbourne angol rockénekes a Black Sabbath együttes tagja.
  • 51 éve született Till Attila televíziós műsorvezető,
  • 37 éve pedig Amanda Seyfried amerikai színésznő, modell, aki Sophie-t játszotta a Mamma Mia! filmben.
  • 30 éve küldték el az első sms-t. Az első SMS-t, “Boldog karácsonyt” szöveggel 1992. december 3-án a Vodafone hálózatából küldte az angliai Neil Papworth. 

FELHŐS, MJAD NAPOS IDŐNK LESZ SZEGEDEN

Szombaton erősen felhős, borult lesz az ég, de az Alföldön, így Szegeden is lehetnek rövidebb napos időszakok. Reggelre sokfelé képződik pára, köd, mely helyenként tartósabban is megmaradhat. Napközben a keleti-délkeleti szél többfelé megélénkülhet. Hajnalban 0, kora délután 6 fok körül alakul a hőmérséklet Szegeden.

PROGRAMOK A HÉTVÉGÉRE

Itt a december és a hónap első hétvégéje izgalmas programokkal kecsegtet bennünket Szegeden. Eseményekből most sem lesz hiány a Napfény Városában, hiszen tovább zakatol a Szegedi Karácsonyi Hetek, vasárnap pedig meggyújtják a második adventi gyertyát a Dóm téren, de lesz jótékonysági edzés a 7 éves leukémiás kislány, Fanni családjának is. Összeszedtük a legtutibb programokat a hétvégére:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: odaz
'Fel a tetejéhez' gomb