Kikapcs

Szabados Ági, az RTL Klub műsorvezetője három különleges könyvbemutató beszélgetéssel érkezik a Reök – palotába

Szabados Ági, aki a Szegedi Tudományegyetemről indult, és az RTL Klubnál komoly karriert befutott fiatal műsorvezető tart irodalmi esteket decemberben a REÖK-palotában. Az olvasásnépszerűsítő műsorvezető három szerzői beszélgetésre invitálja a szegedi irodalomkedvelőket az adventi időszakban.

Egyedülálló kultúrprogramok várják decemberben a közönséget a Reök-palotában, ahol ezúttal a kortárs irodalomé lesz a főszerep. Szabados Ági műsorvezető, irodalomterapeuta, a Nincs időm olvasni kihívás alapítója ugyanis három különleges könyvbemutató beszélgetéssel érkezik a napfény városába.

EGY JÓ KÖNYVÉLMÉNY SEGÍTHET AZ ADVENTI IDŐSZAKBAN IS A HÉTKÖZNAPOK LELASSÍTÁSÁBAN

Az irodalmi estek már az ünnepekre való ráhangolódás jegyében telnek majd a REÖK-ben. A szegedi gyökerekkel bíró olvasásnépszerűsítő riporter szerint napjaink kommunikációs zajában a könyvolvasás szinte az egyetlen olyan tevékenység, amely során valóban egy irányba összpontosul a figyelem, így egy jó könyvélmény az adventi időszakban is segíthet a hétköznapok lelassításában, a befelé fordulásban.

A HÁROM ESTEN BEMUTATKOZÓ SZERZŐK MUNKÁSSÁGA A LELKI EGYENSÚLY FENNTARTÁSÁHOZ KAPCSOLÓDIK

Három decemberi estjére is olyan szerzőket invitált, akiknek munkássága kapcsolódik a lelki egyensúly fenntartásához:

  • Szabados Ági első vendégei december 9-én, 17.00 órakor érkeznek a Reök-palotába. A Mélylevegő Projekt egy fiatal pszichológusokból álló csapat, amelynek célja, hogy tudományos igénnyel, mégis közérthetően osszon meg információkat a mentális egészségről és a hangulatzavarokról a közösségi médiában. A Mélylevegő Projekt tagjai kiadványaikon keresztül mesélnek majd a munkásságuk gerincét adó témákról a szegedi közönségnek.
  • December 14-én Kovács Eszter, a Mat on the Moon közösség alapítója lesz Szabados Ági vendége a REÖK-ben. A Köszi, jól szerzője a Forbes marketing-vezetőjéből vált a „városi vadak” jóga- és meditációs kalauzává, aki a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét filozófiáján keresztül nyújt fogódzót a rohanó hétköznapokhoz.
  • December 16-án végül Peller Mariann műsorvezető várja az irodalomkedvelőket. Akárcsak Szabados Ági az olvasás, televíziós kollégája a spiritualitás népszerűsítésén fáradozik. Új regényét, a Szerelemszövetség című spirituális romantikus történetet mutatja be karácsony előtt az Összművészeti központba látogatóknak.

Az érdeklődők ingyenesen vehetnek majd részt a különleges beszélgetéssorozat alkalmain.

SZABADOS ÁGIRA IS SZAVAZHATSZ A LEGSZEGEDIBB SZEGEDIEK, LEGSZEGEDIBB NŐK KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSON

December 4-ig, azaz vasárnapig még tart a szavazás a Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunkon, ahol a Legszegedibb Nők kategóriában akár Szabados Ágira is leadhatod a voksodat.

Forrás: REÖK – palota

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb