Nem kategorizált

Szeged egyik legnagyobb parkolóháza a Cédrus Liget Lakópark alatt található! Az 1100 férőhelyes mélygarázsról, és a kialakítás szakmai hátteréről Lekeny Márkot, a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetőjét kérdeztük!

A Szeged365 -tel mindent bemutatunk Neked Szeged legújabb lakóparkjáról: bemegyünk a geotermikus fűtésrendszer gépházába, megmutatjuk hogyan néz ki Reykjavík után, Európa legnagyobb geotermikus fűtési rendszerének lakóparki mása, de mindennek utánajárunk amire kíváncsiak vagytok: többen kérdeztétek, mekkora parkolója van a Lakóparknak. Lekeny Márk válaszolt nekünk.

Brutálisan sokan írtatok nekünk, sőt az első ajándékcsomagokat is kisorsoltuk, hamarosan pedig újabb játékot hirdetünk a Cédrus Liget – Lakóparkkal együtt. Lekeny Márk ügyvezetőtől most azt is megtudtuk, hogy a megépülés előtt a környék forgalmát le kellett modellezniük, és ez alapján építették ki a fel és lejárókat a mélygarázs felé.

Lementünk a mélyharácsba is ahol ha nincsen velünk egy idegenvezető biztosan eltévedünk: 1100 férőhely van az autóknak, több külön zárható garázzsal, ami még több biztonságot ad a Cédrus Liget lakóinak. Lekeny Márk részletesen elmesélte hogyan alakították ki ezt a hatalmas és kényelmes mélygarázst, ezzel is tehermentesítve a városrészt.

A Cédrus Liget Lakópark nagyon kedves volt hozzánk, ottjártunkkor két csomagot is felajánlottak, amit két szerencsés Szeged365 olvasó meg is nyert. A Cédrus Liget Lakópark Nagycsomaghoz gratulálunk nekik!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb