Mindenmás

Megszólalt a rendőrség: nem emberi, hanem állati eredetű csontokat találtak a falba temetve a balástyai sorozatgyilkos tanyáján

Kiss Kató halottlátó egy szeánszot készült tartani Balástya környékén, de még az odaúton megkérte kísérőit, hogy kanyarodjanak el arra a tanyára, ahol 2001-augusztusában több holttestet is találtak a rendőrök, miután Szabó Zoltán beismerte egy helyi vállalkozónő megölését. A Ripost szerint a halottlátó vasárnap el is látogatott a helyszínre, ahol csontokat talált a falban, majd értesítette a rendőrséget – írtuk meg hétfőn, majd kedden befutott a rendőrség hivatalos közleménye is, amely szerint állati eredetű csontokat találtak a helyszínen.  

A CSONTOK AKÁR ÖTVEN ÉVE IS PIHENHETTEK OTT

A rendőrség hivatalos honlapján azt írják, hogy az elmúlt napokban több helyen lehetett olvasni, hogy különféle csontokat találtak az egyik balástyai tanya falába temetve. A Kisteleki Rendőrkapitányság az ügyben az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárást is indított. Ennek során a szakértő 2022. december 6-án kelt véleményében egyértelműen megállapította, hogy a feltételezésekkel ellentétben nem emberi, hanem állati maradványok kerültek elő. Mint tovább kiemelték, a csontok akár 50 éve is pihenhettek ott. A Kisteleki Rendőrkapitányság az eljárást megszüntette.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb