Mindenmás

Bombariadó van a Szegedi Törvényszék épületében Szegeden (frissítve)

Bombariadó van a Szegedi Törvényszék Széchenyi téri épületében Szegeden – írta szerkesztőségünknek szerdán fél 12 körül Csaba nevű olvasónk. Mint hozzátette, a helyszínen kint vannak a rendőrök is.

Az esettel kapcsolatban kerestük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályát is, amint válasz érkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: A RENDŐRÖK ÁTVIZSGÁLJÁK A HELYSZÍNT

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától azt az információt kaptuk, hogy közveszéllyel fenyegetés miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. Szabó Szilvia hozzátette, a rendőrök jelenleg átvizsgálják a helyszínt. A fenyegetés miatt a tárgyalásokat is félbeszakították

FRISSÍTVE: NEM TALÁLTAK BOMBÁT A RENDŐRÖK

A Hódpress információi szerint a helyszínre vitt bombakereső kutyák robbanószert nem találtak a Szegedi Járásbíróság épületben. Hazudhatott az az illető, aki késő délelőtt hívta fel Törvényszéket, hogy bombát helyezett el az épületben.

FRISSÍTVE: EGY 43 ÉVES NŐ VOLT A BEJELENTŐ

A szegedi rendőrök négy órán belül elfogták a bejelentőt, egy 43 éves nőt. A közleményben azt írták, hogy a rendőrség ügyeletére 2022. december 7-én 10 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy a Szegedi Járásbíróságon bomba fog robbanni. A kiérkező rendőrök a bíróság épületét kiürítették, majd átvizsgálták. A kutatás 13 órakor befejeződött, a rendőrök gyanús tárgyat, csomagot, robbanóanyagot vagy robbanószert nem találtak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb