Mindenmás

Napi pakk: 6 fok, záporok és Cowboy Mike Szegeden

Itt a csütörtök! Délelőtt napos, délután esős időjárásnak nézünk elébe Szegeden, 6 fok körül alakul a hőmérséklet. De, a kissé csapadékos időjárás se szegje kedved: ma Cowboy Mike, azaz Michael R. Grauer tart előadást Szegeden! Kortyolj bele a kávédba, meghoztuk a nap legfontosabb napindító híreit, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot minden: Mária, Emőke és Mátyás nevű Szeged365 olvasónak! Hoztunk pár születésnapost is mára, hiszen:

  • 79 éve született Jim Morrison rockzenész, a legendás Doors együttes alapítója (Light my fire),
  • 69 éve Kim Basinger amerikai filmszínésznő (Batman, Marslakó a mostohám),
  • 68 éve Szirtes János, Munkácsy Mihály-díjas képzőművész, performanszművész,
  • 58 éve pedig Teri Hatcher amerikai színésznő (Született feleségek, Lois-Superman).

DÉLELŐTT NAPSÜTÉS, DÉLUTÁN CSAPADÉK

Csütörtökön délelőtt még napos, délután már egyre inkább csapadékosabb időjárásra, gyenge esőre számíthatunk Szegeden. Szerencsére az eső mellé szél nem párosul, nem lesz jelentős a légmozgás városunkban. Hajnalban 0, napközben 6 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

HELLO, MICHAEL R. GRAUER!

Az amerikai Oklahoma Cityből érkezik Szegedre a cowboy-kiállítás kurátora, Michael R. Grauer. A Cowboy Mike-ként ismert kutató izgalmas tárlatvezetést tart majd a Móra Ferenc Múzeum kiállításán december 8-án, csütörtökön 17 órától. A tárlatvezetés után pedig egy előadásban mutatja be a cowboyok legendás világát – tájékoztatta szerkesztőségünket az intézmény.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb