Sport

Pádár Niki bajnok lett a Tiszavirágban, majd felpattant a Szeged365 színpadára

Óriásit úszott a Legszegedibb Sportoló 2022 díjat tegnap este átvevő Pádár Nikolett, aki 100 méter gyorson megszerezte első ifjúsági rövidpályás bajnoki címét. A HAÁSZ SZUE úszója azt követően, hogy az I. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokság nyitónapján diadalt aratott a Tiszavirág Sportuszodában, a Hungi Vigadóban folytatta a szerda estéjét, ahol a Legszegedibb Szegediek díjátadóját tartottuk meg.

Mint a klub írta, a HAÁSZ SZUE négy úszója volt érdekelt a délutáni döntőkben és időfutamokban az I. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokság nyitónapján a Tiszavirág Sportuszodában.

  • Pádár Nikolett 100 méter gyorson megszerezte első ifjúsági rövidpályás bajnoki címét,
  • Fábián Lázár pedig ebben a számban közel volt az éremszerzéshez.
  • Adorján Kende hazai közönség előtt felállhatott a dobogóra, ugyanis ezüst medált szerzett 100 méter mellen a serdülők között,
  • Domonkos Kitti pedig 9. helyen zárt 1500 méter gyorson a gyermek korosztályban.

“Niki századra ugyanazt az időt úszta, mint a felnőtt rövidpályás ob-n. Az elmúlt másfél hétben betegséggel küzdött, nagyon örülök, hogy ennek ellenére át tudtuk menteni a formáját. Remélem, hasonlóan menetel tovább a szegedi ob-n” – nyilatkozta Gellért Gábor, a HAÁSZ SZUE vezetőedzője.

A győzelemhez és a 7400 szavazattal behúzott Legszegedibb Sportoló címhez egyaránt szívből gratulálunk, a díjátadóról hamarosan Szeged365 fotóriporttal és aftermovie-val is érkezünk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb