Szegedi ArcokVideo365

Karácsonyi ajándékfrász? Felejtsd el: egy újszegedi anyuka feltalálta az értelmes ajándék műfaját

Fogadjunk, hogy gondolkodtál már azon, hogy néha a parfüm – vicces zokni – üveg pia – csúnya pulcsi kombináción túl is lehetne karácsonyi ajándékot venni. Horváth Réka, a STAR Optika alapító-tulajdonosa, egyben optikus mestere bizony így tett, a megoldás pedig egyszerűbb, mint az egyszer egy:

úgy hívják, hogy vásárlási utalvány.

A képlet egyszerű:

  • Van egy rokonod, aki űrhajós? Szerezz neki egy utalványt, amiből NASA cuccokat tud venni.
  • Esetleg autóversenyző? Bármi jól fog jönni, amit motorolajra tud konvertálni.
  • Ha pedig abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy egy jóval gyakoribb jellemzője van a megajándékozni kívánt célszemélynek, csak ugorj be Újszeged egyetlen optikájába és szerezz be pár vásárlási utalványt, amelyeket aztán keretre, lencsére vagy éppen napszemüvegre is be tud majd váltani.

A városrész egyetlen optikáját üzemeltető fiatal anyuka ott jártunkkor Kisházi Sándor kollégánknak elmondta, óriási sláger a napszemüveg, mindez pedig a karácsonyi hajrára is érvényes, 10-ből 5 vásárlójuk ezt választja karácsonyi ajándéknak, Oakley-tól a Tom Fordon és a David Beckham-en át a Tommy Hilfigerig. A maradék 5 pedig általában kupont visz, ami teljesen szabadon felhasználható, viszont mégis elegánsabb megoldás, mint pénzt tömködni a másik zsebébe, mondván, vegyél magadnak egy Oakley-t, Ferikém.

A Szőregi úti NOVA Szegedben működő üzletbe személyesen is elugrottunk megnézni a kínálatot, vittünk magunkkal egy kis D.I.Y. hóesést is, cserébe rögtön a bejáratnál beleszaladtunk Szeged egyetlen napszemüvegből épített karácsonyfájába:

Újszeged egyetlen optikáját – ahol -20 és -30%-os kedvezmények is várnak Karácsony előtt – az alábbi helyen találod:

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb