Mindenmás

“Az autó akkora erővel ütötte el, hogy átcsapódott a másik sávba” – megszólalt a szombati Lugas utcai elütött kerékpáros nagynénje

Elütöttek egy kerékpárost a Lugas utcai trolibusz-végállomás előtt, írta meg szombat este Kisházi Sándor kollégánk. A balesettel kapcsolatban vasárnap újabb információkat kaptunk, Olvasónk, a sérült nagynénje, keresett meg bennünket és osztotta meg velünk, hogyan történt a baleset.

Mint Olvasónk elmondta, unokahúga az előzetes információkkal ellentétben nem a zebrán közlekedett, hanem az úton ment Petőfitelep irányába kivilágított kerékpárján. Ekkor a troli végállomásról kihajtott egy nagyobb méretű autó és elütötte őt, akkora erővel, hogy át is csapódott a másik sávba. “Az autós elmondása alapján unokahúgom holttérben volt neki és ezért nem látta őt, viszont nagyon lelkiismeretesen elismerte a hibáját és vállalta a felelősséget is” – mesélte el a sérült nagynénje a történteket. Mint mondta, szerencsére unokahúga jól van, kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb