Mindenmás

A zebrán ütöttek el egy kerékpárost a Lugas utcai trolibusz-végállomás előtt (frissítve)

A baleset este 6 és fél 7 között történt a Lugas utca és a Gyík utca találkozásánál, közvetlenül a trolibusz-végállomás előtt, a gyalogátkelőn. Szeged365 olvasói információk alapján egy kerékpárost ütöttek el, amint lesz információnk az állapotáról, cikkünk frissülni fog.

Tamás nevű olvasónktól úgy tudjuk, a kerékpár az úttesten van, a biciklist éppen most látják el a mentősök. A helyszínen rendőrök terelik a forgalmat.

Az esetről Balázstól kaptunk fotókat:

FRISSÍTVE (2022. DECEMBER 11. 15:08) NEM A ZEBRÁN, HANEM AZ ÚTTESTEN ÜTÖTTE EL AZ AUTÓS A KERÉKPÁROST – MEGSZÓLALT A SÉRÜLT NAGYNÉNJE

Mint Olvasónk, a sérült nagynénje vasárnap elmondta számunkra, unokahúga az előzetes információkkal ellentétben nem a zebrán közlekedett, hanem az úton ment Petőfitelep irányába kivilágított kerékpárján. Ekkor a troli végállomásról kihajtott egy nagyobb méretű autó és elütötte őt, akkora erővel, hogy át is csapódott a másik sávba. “Az autós elmondása alapján unokahúgom holttérben volt neki és ezért nem látta őt, viszont nagyon lelkiismeretesen elismerte a hibáját és vállalta a felelősséget is” – mesélte el a sérült nagynénje a történteket. Mint mondta, szerencsére unokahúga jól van, kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Köszönjük szépen az olvasói tudósítást, fotókat!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein balance board
'Fel a tetejéhez' gomb