Sport

Gratulálunk a kékeknek! Az OTP Bank-Pick Szeged győzedelmeskedett Norvégiában!

34-32-es győzelmet arattunk a Bajnokok Ligája 10. fordulójában, a norvég Elverum Handball otthonában. Norvégiában nagyon hideg volt, -22 fokot mutatott a hőmérő, amikor elkezdődött az idei utolsó Bajnokok Ligája mérkőzés.

A mérkőzés nem kezdődött túl jól nekünk, a norvégok rögtön két góllal vezettek. Szerencsére sokat nem kellett várni, a 10. perc után Dean Bombac, és SuperMario góljaival már 7-5-re vezettünk. A félidőben már 5 gól volt a különbség a mi javunkra.

A pihenő után a norvég bajnok hatalmas lendülettel kezdett, és 3 gólosra csökkentette az előnyünk. A hazai csapat becsületére legyen mondva, a hajrában is hatalmasat küzdöttek, de szerencsére 34-32 -re a mi szegedi csapatunk diadalmaskodott.

A találkozó részletei: Elverum (norvég) – OTP Bank – PICK Szeged 32-34 (14-19) Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája, B csoport, 10. forduló. Elverum, Terningen Arena, 2500 néző. Vezette: K. Gasmi, R. Gasmi (franciák).
Elverum: Imsgard – T. Lien 1, Vidovic, Blomgren 3, Fingren, Langaas 2, Heldal 3/2. Csere: Mizera (kapus), Berg 1, Gröndahl 5/1, Awad 4, Borzas 4, P. Anderson 7, Thorkelsson 2, Hedberg. Vezetőedző: Börge Lund.
OTP Bank – PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 6, Tönnesen 4, Bombac 4, Bánhidi 4, Bodó 5, Frimmel 6/5. Csere: Gaber, Rosta, Mackovsek, Martins 4, Szita, Garciandía 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. Hétméteres: 4/3, ill. 6/5
Kiállítás: 6, ill. 2 perc.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb