KözéletSzegedi Arcok

A Continental szegedi gyára is hozzájárult az ünnepi kivilágításhoz

Continental szegedi telephelye a várossal kötött együttműködéssel támogatja a karácsonyi díszkivilágítást, hogy a szegedi lakosok idén is ünnepi fényárban csodálhassák a napfény városát. Az együttműködés keretében 500 000 Ft összeggel segíti a cég a várost, hogy ebben az energetikai válságban is ünnepi hangulatot teremtsen a karácsonyi készülődéshez. 

A Continental ezúton szeretne Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden szegedi lakosnak!

A CONTINENTAL MAGYARORSZÁGON

A Continental technológiai vállalat a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó mesterséges intelligencia fejlesztő központtal, egy járműdinamikai fejlesztőközponttal és tesztpályával, hat gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs kereskedelmi központtal van jelen Magyarországon. Hazánkban a vállalat mintegy 8000 munkatársat foglalkoztat. 

A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, műszaki elasztomer-termékek fejlesztésével, ipari szállítási megoldások gyártásával és gumiabroncsok értékesítésével.  

Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával van jelen van. Úgy, mint az autóipari szektor, a gumiabroncs, az ipari megoldásokat szállító ContiTech vállalatok tevékenységet folytatnak Budapesten, Budaörsön, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Vácon és Veszprémben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb