Kikapcs

Meglepetés péntekre: újabb külföldi fellépőt jelentett be a Deja Vu Fesztivál, Szegedre jön a Modern Talking egykori frontembere, Thomas Anders

2023-ban immáron 10. alkalommal startol el Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu, amely a közelmúltban már nyilvánosságra hozta első négy külföldi sztárvendégét. A Deja Vu karácsonyi meglepetéseként most egy újabb külföldi sztárvendégről rántotta le a leplet.

A jövő nyáron immár 10 éves Deja Vu Fesztivál minden eddiginél színesebb line upal készül a jubileumi alkalomra – írják a szervezők a szerkesztőségünknek küldött közleményben. Mint kiemelték, a 2023. június 1-2-3-ai dátumon megrendezésre kerülő rendezvényen már biztosan fellépnek olyan sztárok a 90-es és 2000-es évekből, mint a Blue, Inna, a Safri Duo és DJ Sash.

Ehhez az illusztris névsorhoz csatlakozott a 80-as és 90-es évek legnagyobb szenzációjának számító eurodance csapat, a Modern Talking egykori frontembere Thomas Anders.


A közleményben kiemelték, hogy Thomas Anders ma is aktív zenész-énekes, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a “Cheri, Cheri Lady”, a “Brother Louie”, vagy épp a “You’re my heart, you’re my soul”, több mint 81
országban volt listavezető, és több mint 125 millió lemezt adott el világszerte. A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol 3 napon át tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb