MindenmásVideo365

Riasztó közlekedési balhét rögzített a kamera az M5-ösön, a Szeged felé vezető oldalon: videón, ahogy két kamionos kakaskodik a sztrádán

Test test elleni küzdelmet vívott egymással két kamionos Szeged irányába az M5-ös sztrádán. A szerdán történt közlekedési konfliktusban érintett járművezetők percekig húzták egymás agyát, többször is centiken múlt a baleset az autópályán.

A magyar utakon gyakran előfordul, hogy a kamionosok lassú tempóval kielőzik egymást, feltartva ezzel a sort, hiszen a belső sávban közlekedők addig nem tudnak gyorsan haladni. Most is valami hasonló játszódott le, az előzött kamionos azonban vélhetően rálépett a gázpedálra, így a belső sávba kisoroló jármű nem tudta befejezni a megkezdett manővert. Az esetről a BpiAutósok.hu-ra felkerült egy videó is, amin az látszódik, hogy a külső sávban haladó kamionos kénytelen teljesen ráhajtani a műszaki sávra a baleset elkerülése végett. A gázpedálról természetesen jó ideig egyikük sem volt hajlandó levenni a lábát….

A BpiAutósok.hu által közzétett videó alatt sok komment jelent meg, többen is azt írták, hogy ebben a helyzetben nincs vétlen szereplő, mind a két sofőr tett azért, hogy balesetveszélyes helyzet alakuljon ki – amivel a mögöttük érkező forgalmat is lelassították.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: devops consulting company
'Fel a tetejéhez' gomb