Mindenmás

Összesen 212 határsértőt tartóztattak fel Szegeden és környékén az elmúlt 24 órában

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. december 17-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 212 határsértőt tartóztattak fel és 92 főt akadályoztak meg hazánk területére történő illegális belépésben Csongrád – Csanád megyében, tudtuk meg az ORFK Kommunikációs Szolgálatától.

212 HATÁRSÉRTŐT TARTÓZTATTAK FEL SZEGEDEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Az adatok szerint Csongrád-Csanád megyében a járőrök 13 esetben, összesen 212 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Makó, Ruzsa, Csanádpalota. Szeged és Ásotthalom közigazgatási területén. Ugyanakkor az elmúlt 24 órában 5 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 92 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

KÉT ESETBEN EMBERCSEMPÉSZÉS MIATT KELLETT FELLÉPNIÜK A RENDŐRÖKNEK

Az elmúlt 24 órában 2 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás megyénkben:

  • Ásotthalom közigazgatási területén, lakott területen kívül, az 55-ös főúton, december 17-én 2 órakor, a járőrök ellenőrzés alá vontak egy 29 éves román állampolgárt, aki egy moldáv honosságú személygépkocsit vezetett. A gépkocsiban 6 török állampolgár tartózkodott.
  • Valamint Ruzsa külterületén, az 5431-es úton, december 17-én 14 óra 30 perckor a járőrök, ellenőrzés alá vontak egy magyar honosságú személygépkocsit, amit egy 21 éves ukrán állampolgár vezetett. A gépkocsiban 7 indiai férfi állampolgár utazott.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb