Mindenmás

Nyakunkon a karácsony, így alakul idén az üzletek ünnepi nyitvatartása Szegeden

A korábbi évekhez hasonlóan az üzletek idén is a megszokottól eltérő időpontokban várják a vásárlókat karácsonykor. Az Index gyűjtése szerint a legtöbb áruház már közzétette az ünnepi időszakra vonatkozó információkat, és nagy általánosságban kijelenthető, hogy Szegeden is a boltok 24-én rövidített nyitvatartással üzemelnek. 

Mint kiderült, ekkor a Tesco, az Aldi, a Lidl, a Spar, az Auchan és a Penny is csak délig lesz nyitva. A kisebb üzletek nyitvatartása ettől eltérő lehet, ugyanakkor ezen a napon a kereskedelmi törvény alapján minden boltnak legkésőbb 14 órakor be kell zárni.

December 25-én és 26-án egész napra bezárnak az üzletek.

A MARS TÉRI PIAC ÉS AZ ÁRKÁD SZEGED IS BEZÁR

Az Árkád Szeged is hasonlóan fog dolgozni. Tájékoztatásuk szerint december 24-én és 31-én 9:00-14:00 óráig tartanak majd nyitva, illetve december 25-én, 26-án és 2023. január 1-jén a bevásárlóközpont zárva tart majd. Mindezek mellett a Mars téri piac:

  • december 24-én és 31-én 12 óráig tart nyitva,
  • december 25-én és és 26-án,
  • valamint január 1-én és 2-án zárva lesz.

A KÉT ÜNNEP KÖZÖTT SZINTE MINDEN NYITVA LESZ

Mint kiderült, december 27. és 30. között a megszokott nyitvatartással várják szinte mindenhol a vásárlókat, majd december 31-én ismét rövidített nyitvartással kell számolni, jellemzően 16 óráig lehet majd bevásárlásban gondolkozni. Január elsején a boltok zárva lesznek, másodikán nyitnak újra.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: poppenhuis
'Fel a tetejéhez' gomb