Közélet

Rendkívüli Kormányinfó lesz szerdán, Orbán Viktor is részt vesz rajta

Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart szerdán a Kormányinfó keretében, az eseményen részt vesz Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is.

Orbán Viktor miniszterelnök lesz a szerdai Kormányinfó vendége, értékeli az elmúlt évet, stratégiai képet vázol fel a Magyarország előtt álló kihívásokról, majd a hazai és külföldi újságírók kérdéseire válaszol – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

DÉLELŐTT 10 ÓRAKOR KEZDŐDIK A MARATONI KORMÁNYINFÓ

A Portfolio szerint a Miniszterelnöki Sajtóiroda meghívójából kiderült, hogy a miniszterelnöki Kormányinfó délelőtt 10 órakor kezdődik a Karmelita kolostorban, és azon részt vesz Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is. Havasi Bertalan emlékeztetett: Orbán Viktor év végi vagy év eleji nemzetközi sajtótájékoztatója 2019 óta immár hagyománnyá vált, ezeken az eseményeken a miniszterelnök több órán keresztül áll az újságírók rendelkezésére minden témában.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb