Mindenmás

Hős nagymama mentette meg a 7 éves unokáját Hódmezővásárhelyen – majdnem tragédia lett az esti fürdésből (videóval)

Két embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba Hódmezővásárhelyen – írtuk meg hétfő este, mint utólag kiderült, egy nő és hétéves gyermeke volt a két érintett, akik majdnem belehaltak a mérgezésbe fürdés közben Hódmezővásárhelyen. A tragédiát a nagymama akadályozta meg, aki még időben rátalált a szeretteire.

„Ne tudják meg, mit láttam… A gyerek hanyatt vágódva, elájulva, az anyja összeroskadva a kádon kívül” – számolt be a hős nagymama a Tények híradójának a szörnyű esetről.

Az idős hölgy szerint azonnal értesítették a mentőket és a tűzoltókat, akik perceken belül a helyszínre érkeztek. A hivatásosok megállapították, hogy a gyermek és édesanyja szén-monoxid-mérgezést kaptak, ami miatt azonnal kórházi ellátásra szorultak.

A tűzoltók átszellőztették az egész házat, ahol magas szén-monoxid-szintet mértek. A szakértők szerint a fürdőszobában volt a legkoncentráltabb a mérgező anyag a levegőben, mivel a szivárgást feltehetően a vízmelegítő készülék okozta. A házban egyébként nem volt szén-monoxid-riasztó.

A nagymama elmondta, hogy a nőt hazaengedik, ám a hétéves kisfiút még benntartják – idézte a híradós anyagot a Blikk.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb