Mindenmás

Napi pakk: hó sehol, köd annál inkább, 8 fokkal érkezik a karácsony első napja

Elérkezett karácsony első napja, a bejgli és a töltött káposzta már az ünnepi asztalon, az ajándékok pedig a fa alatt várják a kibontás izgalommal és örömmel teli pillanatait. Sajnos hóra idén sem számíthatunk az ünnepekben, reggel ködösen indul a nap, s utána is sok felhő tarkítja majd az égboltot felettünk. Neves évforduló is jutott erre az ünnepi napra: 1022 éve, hogy István magyar fejedelem királlyá koronáztatta magát, valamint ezen a napon született Sir Isaac Newton angol fizikus is. Töltsd az ünnepet a szeretteiddel, kapcsolódjatok ki együtt, s ne feledd, a Szeged365 ma is hozza neked a legfrissebb híreket, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Eugénia, Anasztázia, Anasztáz, Nyeste és Nerina nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Jézus Krisztus születésnapja, karácsony első napja.
  • Ma van a középkori évkezdet.
  • 1022 éve István magyar fejedelem királlyá koronáztatta magát a II. Szilveszter pápától kapott apostoli koronával.
  • 380 éve született Sir Isaac Newton angol fizikus, matematikus és csillagász.

PÁRÁS, KÖDÖS KARÁCSONYUNK LESZ, A HAVAZÁS AZ IDÉN ELMARAD

Karácsony első napján  párásan, ködösen indul a nap Szegeden. Az Időkép előrejelzése szerint napközben is felhős időre számíthatunk, csapadék nem várható térségünkben, így idén sem lesz fehér karácsonyunk. Szegeden és környékén 2 és 8 fok között alakul majd a hőmérséklet.

ÍGY VÁLTOZIK A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS AZ ÜNNEPEKBEN SZEGEDEN

December 25-én hétvégi menetrend szerint közlekednek a Szegedi Közlekedési Társaság járatai, valamint a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszai is munkaszüneti nap szerint járnak ma. Bővebb infókat az alábbi cikkünkben találsz.

MINDEN FONTOS INFÓ, AMIT AZ ÜNNEPEK ALATT TUDNI ÉRDEMES SZEGEDEN, EGY HELYEN

Megérkeztünk. Érkezik a 2022-es év legszebb három napja, velük együtt pedig rengeteg kérdés, amelyet a Szeged365 olvasói tettek fel az utóbbi időben. Az utóbbi hetek-hónapok egészen parádés olvasottsági számait követően jöttünk annyival, hogy összepakoljunk egy minden részletre kiterjedő Szeged365 Kisokost, a karácsonyra fókuszálva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb