Blog

Újabb óriási köszönet, Szeged365 Family! Ismét elöl vagyunk, sőt, majdnem 30%-ot emelkedett az olvasottságunk egyetlen hónap alatt

Szeretjük a 2022-es évet, na. Azt pedig, hogy Ti vagytok az olvasóink, még jobban. Azt követően, hogy a SimilarWeb platform adatai alapján 2022. szeptemberében és októberében is mi voltunk Szeged (és ezzel együtt Csongrád-Csanád megye) legnagyobb havi látogatottsággal büszkélkedő híroldala, novemberben további 28 százalékkal tudtuk emelni az olvasottságunkat.

Mivel úgy érezzük, a Szeged365-öt olvasók és szerkesztőségünk tagjai egy virtuális családot alkotnak, időnként jól esik beszámolni a bennünket érő dolgokról, akkor is, ha azok jók, meg persze akkor is, ha rosszak. Hál’ Istennek ez alkalommal egy újabb közös örömhírről számolhatunk be,

Egyetlen hónap alatt több, mint 760.000 alkalommal látogattatok el hozzánk, amely nem csupán annyit jelent, hogy ismét elöl vagyunk a szegedi toplistán, de azt is, hogy novemberben az októberhez képest 28 százalékkal több látogatásunk volt.

Óriási köszönet, ölelés Nektek!

Nélkületek ezek – a kisebb országos híroldalakat is lehajrázó – a számok nem jöhettek volna össze, már csak azért sem, mert novemberben a tartalmaink, cikkeink több, mint 15 százaléka készült olvasói tudósítás, üzenet, levél vagy ötlet nyomán. Szeretünk Nektek újságot írni, szeretjük azt érezni, hogy egy nagy, közös, virtuális család tagjai lehetünk.

Teljes erőből nyomjuk tovább a rock ‘n roll-t, hálásan köszönjük, ha velünk tartotok, azt pedig még inkább, ha olvasóból Szeged365 tudósítóvá léptek elő!

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged365 – szegedi, független, igazi

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb