Kikapcs

Egyetlen estére kinyitják az egy hete bezárt szegedi Városi Sportcsarnokot

Pont egy hete, december 19-én hajtotta be kapuit az újszegedi Városi Sportcsarnok, amely az uszodával együtt február 4-ig zárva lesz. A másfél hónapos kényszerpihenőt egyetlen estére feloldják majd, csütörtökön ugyanis a ValMar és a Szikora Robi féle RGO koncert miatt ideiglenesen újra élet költözik a közel fél évszázados, 1974-ben megnyitott komplexumba.

A csütörtök esti dupla koncertshow több szempontból is különleges lesz:

  • Szegeden először állnak majd közös színpadra a nyáron minden slágerlistát letaroló Úristent együtt feléneklő zenészek,
  • a hangulatot a szegedi születésű, anno a Ságváriban érettségizett Dj Dominique fogja befűteni, a két warm up DJ pedig Bigiboy és Nacsa Norbi lesz,
  • a karácsonykor elindított nyereményjátékunkon a szervezőkkel közösen – a Fenyő 75 Koncertshow-hoz hasonlatosan – két Szeged365 olvasót sorsolunk ki, akik amellett, hogy belépőket kapnak majd az eseményre, még a színpadra is felpattanhatnak felkonferálni a két fellépő valamelyikét, a saját választásuk alapján,
  • és mint cikkünk bevezetőjében írtuk, a rendezvény kedvéért egyetlen estére életet lehelnek a december 19-én bezárt sportcsarnokba.

Mielőtt még valaki félreértené, nyugalom, a PICK Szeged egykori otthona február 4-én teljes vállszélességben fog visszatérni, a rezsiválság miatt elrendelt szünet csakis ideiglenes jellegű.

A koncertshow-ra – melyen a ValMar és Szikora Robi is élő, nagyzenekari kísérettel lép majd fel – többek között a Koncert.hu-n, a Jegy.hu-n és a One Ticket oldalain is tudsz jegyet venni, de a Széchenyi téri Tourinform irodában is megtalálod őket, az árak egyébként 7800 Ft-nál indulnak.

A Szeged365 játékot – melyen két fős belépőt, warm up pizzákat és az élményt, hogy Te szólíthatod színpadra a kedvenced – az alábbi posztban találod, húzz bele, kedd este sorsolunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb