Kikapcs

Az év elején a fű sem nő? Nem Szegeden és nem a Gardenben: Nyári Kálmán, Jolly, Balla Géza és még ezernyi program vár a Damjanich utcában

Elég rendesen belehúztak a Garden-arcok 2022. év végén, akik – mint korábban beszámoltunk róla – áremelés vagy hátraarc helyett előbb fejest ugrottak ez energetikai fejlesztésekbe, nyílászárókat cseréltek, majd egy nagyon ütős programkínálattal pörköltek oda az utóbbi pár hétnek. Az évet pont ma este, Kökény Attila előszilveszteri bulijával zárják, a telt házas esemény kapcsán pedig elcsíptük Horváth Norbert üzletvezetőt egy villáminterjúra, melynek témája 2023. volt. Soroljuk az első negyedév Garden-programjait, egy valami már most biztos: nem fogunk unatkozni.

Cikkünkben időrendben megyünk, a januárral indítva.

2023 PALACSINTA CSODÁI

Dátum: 2023. január 6-8.

A közkedvelt szegedi bisztróban valahogy mindenki palacsinta-mániás, ami azért is jó, mert a fenti állítás a szegediek 99 százalékára (is) érvényes. Az első januári program egy három napos, péntektől vasárnapig tartó palacsinta-maraton, olyan ízekkel, amelyeket hagyományos esetben nem kóstolhatsz meg náluk. A palacsintás hétvégék már legalább annyira hozzánőttek a Garden életéhez, mint a borvacsorák vagy a bisztró házi énekesének számító Kökény Attila, ha jártál már náluk ilyenkor, pontosan tudod, hogy mire számíts. Ha még nem, akkor itt az idő, a füled ketté fog állni.

Az eseményt ITT éred el.

NYÁRI KÁLMÁN VACSORA EST

Dátum: 2023. január 20.

Mielőtt még sikítófrászt kapnál, nyugalom, a január 20-át ezúttal nem az év eleji ÁFA befizetése miatt emlegetjük. Sokkal jobb apropónk van, a 2023-as év első szegedi vacsoraestje jön majd, azzal a Nyári Kálmánnak, aki többek között a New York Palota (Boscolo Budapest), a Sinatra Bar, a Hilton Budapest, a Symbol és a Corinthia Grand Hotel Budapest vendégeit szokta szórakoztatni, de Amerika (Los Angeles, Las Vegas) Kanada és Kazahsztán is megismerhette már munkásságát.

Amíg Kálmánunk énekel, lesz mit harapni is, az alábbi két menüből tudsz választani aznap estére:

  • A.: Wellington sertés szűz szarvasgombás rizottóval, paradicsomos merlot mártással
  • B: Ropogós mázban sült kacsacombok szatmári szilvával, kaliforniai paprikás burgonya nyárssal,
  • a desszert pedig mascarponés palacsinta bomba lesz, eper raguval.

A jegyekkel nem árt sietni, december 31-ig 10900 Ft-ért adják őket, utána viszont már 13900 Ft lesz a behopp. Az eseményt ITT találod, a jegyeket pedig a Damjanich utca 7/A-ban tudod megvásárolni.

GARAI PINCÉSZET BORVACSORA

Dátum: 2023. január 27.

A szekszárdi borvidékről származó, a 2022-es év Legszebb Borbirtokának választott Garai Pincészetet nem kell magyarázni, ha jártál már a Szegedi Borfesztiválon vagy a Bortéren. A borok magukért beszélnek, a harapnivaló pedig így fest:

  • Vendégváró: kacsamájas tésztabatyu
  • Előétel: borjúlábkocsonya szedres saláta ágyon
  • Főétel: baconbe tekert szűzmignonok, zellerpürével, sajtkrémes batátával és gránátalma mártással
  • Desszert: Kesudiós sajttorta málnaraguval

FARSANGI MULATSÁG JOLLYVAL

2023. FEBRUÁR 17.

Hazánk mulatós Elvis Presley-jét, avagy Jolly-t lehet szeretni vagy utálni, azonban két dolog biztos:

  • ha jön, mindig orbitális buli lesz a végére,
  • és igen, mindig idő előtt elfogynak a jegyek, Tarcsi Zoli egyenlő a telt házzal, főleg a Gardenben.

A februári Jolly-bulira egy nyereményjátékkal is készültek a szervezők, ha beöltözöl, egy 100.000 Ft értékű utazási utalványt nyerhetsz a Mauri utazási iroda jóvoltából.

Az eseményt ITT éred el.

Persze tovább is van, a 2023-as tavasz első nagy durranása március 8-án, pont Nőnapkor érkezik majd, Balla Géza személyében, de erről majd egy későbbi Szeged365 cikkben számolunk majd be. Az eseményekre, vacsoraestekre a Damjanich utca 7/A-ban találod a belépőket, ne várj sokáig!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb