Mindenmás

Napi pakk: 11 fok, napsütés és Szeged365 olvasó a színpadon – jön a Valmar vs Szikora Robi koncertshow a Városi Sportcsarnokban

Páros lábbal rúgta ránk az ajtót a csütörtök! Fázni ma sem fogunk, ugyanis az előrejelzések szerint délután már 11 fok lesz Szegeden. Sőt, a télhez képest elég kellemes időjárás mellé még egy Szeged365 olvasót is színpadra állítunk este, hiszen úúúristen, eljött a nap: fellép a Valmar és Szikora Robi a Városi Spotcsarnokban, utóbbit az egyik olvasónk konferálhatja fel. Mutatjuk a legfontosabb napindító infókat, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK, KÖVÉR LÁSZLÓ ÉS JUDE LAW

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Tamás, Tamara, Áldáska, Bekő, Dávid, Dózsa, Gáspár, Gazsó, Jonatán és Thomasz nevű olvasónknak! Születésnaposok:

  • 86 éve jött világra Mary Tyler Moore színésznő (Kész katasztrófa, avagy a gyagyás család, Payback, Mesterlövészek),
  • 63 éve Kövér László politikus, a Fidesz–MPSZ egyik alapítója és vezetője, az Országgyűlés elnöke,
  • 50 éve Jude Law színész (A tehetséges Mr. Ripley, A.I. – Mesterséges értelem),
  • 34 éve pedig Szávay Ágnes teniszezőnő, olimpikon, egy egyéni és két páros junior Grand Slam-torna győztese.

11 FOKOT HOZ A CSÜTÖRTÖK

Csütörtökön változóan felhős-napos idő várható. Gyenge eső napközben és este néhol az Alföldön, így akár Szegeden is előfordulhat. A délnyugati szél olykor feltámadhat. Az előrejelzések szerint hajnalban -1, napközben 11 fokig emelkedhet a hőmérő higanyszála Szegeden.

ÚÚÚRISTEN! MICSODA BULI LESZ MA SZEGEDEN

Túl a töltöttkáposzta-szőnyegbombázáson és a bejgli-apokalipszisen, de még az újévi malachordák elszabadulása előtt, jön a 2022-es szegedi tél legnagyobb bulija, amelyen – akárcsak októberben, a Fenyő 75 Koncertshow-n – egy szerencsés Szeged365 olvasó konferálhatja majd színpadra az est sztárfellépőit. Bizony, jól sejted: ma lesz a ValMar-RGO dupla koncert Szegeden!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: youtube automation niches
'Fel a tetejéhez' gomb