Szegedi Arcok

“El kell kezdenünk tartalékolni, mert igen nehéz év áll előttünk” – ilyen lesz 2023 Szegedi Erika, Magyarország főboszorkánya szerint

Az új év kezdetén mindannyian tele vagyunk várakozásokkal, szép reményekkel, bizakodással tekintünk az előttünk álló újabb 12 hónapra. Reméljük, hogy kilábalunk az energiaválságból, hogy véget ér az ukrajnai háború és természetesen, hogy személyes sorsunk jó irányba fog haladni. Jó lenne ugye, kicsit bepillantani a jövőbe, hogy lássuk, hogyan alakul életünk 2023-ban. Ehhez hívtuk segítségül Szeged közismert jósnőjét, Magyarország és Európa Főboszorkányát, Szegedi Erikát.

EGY IGEN NEHÉZ ÉV ÁLL ELŐTTÜNK

Sajnos sok jóval nem kecsegtetett bennünket 2023-ra tekintve a jósnő. Szegedi Erika ugyanis úgy látja, egy igen nehéz év áll előttünk, ami csak tovább fokozódhat 2024-re. A jósnő már 2020-ban arra hívta fel a figyelmet, hogy az embereknek fel kell készülniük egy világgazdasági válságra, amely globális szinten komoly anyagi gondokat okoz. Sőt, meg kell küzdenünk a természeti katasztrófákkal is: nem elég, hogy majd küszködünk az árvizekkel, belvizekkel, utána a szárazság és a 40 fok közeli hőmérséklet tesz próbára bennünket, ahogy azt már tapasztalhattuk 2022 nyarán. Az időjárás viszontagságai a mezőgazdaságot is alapjaiban rázza meg, melynek következtében élelmiszerhiány lép fel, mely nemcsak Magyarországon, vagy Európában, hanem az egész világon érezteti hatását.  

“2024 LESZ A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE: MAGYARORSZÁG A NATO TAGJAKÉNT KÉNYTELEN FEGYVERESEN BELÉPNI A HÁBORÚBA”

„Az emberek kifogynak a tartalékaikból. Bizonytalanná vált körülöttük minden, és amikor az emberek bizonytalanok, sokkal rosszabb lesz minden, mint amikor még élt bennük a remény, most mindenkiben ott van a félelem. Idén ez csak fokozódik” – mondta el Szegedi Erika. A Főboszorkány véleménye szerint sajnos éppen, hogy nem a vége felé, hanem egyre mélyebbre haladunk bele a háborúba. „Most már nem a szélén vagyunk, hanem benne vagyunk a harmadik világháborúban, attól függetlenül, hogy itt Magyarországon, s úgy általában Európában annyira még nem ropognak a fegyverek, de sajnos nem fogjuk tudni kikerülni. Úgy látom, 2024 lesz a megpróbáltatások éve, 2024 áprilisában Magyarország a NATO tagjaként kénytelen fegyveresen belépni a háborúba” – közölte Szegedi Erika, majd hozzátette, hogyha 2025-ben véget érne az ukrajnai háború, akkor is kellene még 10-15 év, hogy azt a szintet elérjük, mint ami volt 2020-ban.

2023-BAN KELL ELŐRE TARTALÉKOKAT GYŰJTENÜNK 2024-RE

A Főboszorkány szerint úgy vészelhetjük át ezt az időszakot, ha lehetőségeinkhez mérten tartalékolunk, alaposan átgondoljuk kiadásainkat, költéseinket, mert meglátása szerint megszűnt az a pazarló, jó világ, a bőség kánaánja, amiben korábban éltünk. „Sokkal nagyobb gond lesz a szegénység, az éhezés, mint korábban. 2023-ban nem érint bennünket a fegyverropogás, stabilizálhatjuk helyzetünket, de takarékoskodnunk kell, ha Magyarország 2024-ben belép a világháborúba, legyen tartalékunk” – mondta el a jósnő.

“A GYERMEKÁLDÁS TERÉN JÓVAL MAGASABB SZINTET ÉR EL AZ ORSZÁG, MINT EURÓPA BÁRMELY MÁS ORSZÁGA”

Hozzátette, a sok nehézség ellenére pozitív hozama is lesz az idei évnek: „a szerelemben sikert látok, a gyermekáldás terén jóval magasabb szintet fog elérni az ország, mint ami Európa bármely más országában elmondható lesz” – árulta el a Főboszorkány.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb