Mindenmás

Napi pakk: 10 fok és napsütés jön szerdán Szegedre, Korda Gyuri bácsi születésnapján

Ködösen, párásan indul a reggel, de délutánra már kisüt majd a nap Szegeden! Hideg sem lesz túlzottan, 10 fok körül alakul majd a hőmérséklet, de a kellemes időjárás mellett muszáj megemlítenünk, hogy a SZIN nem lenne olyan király Korda Gyuri bácsi nélkül, aki pont ezen a napon lett 84 éves! A reggeli kávé mellé összeszedtünk neked mindent, ami fontos lesz ma, itt a Szeged365 napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS KORDA GYURI BÁCSI

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Titusz, Leona, Agamemnon, Amélia, Angéla, Angyal, Angyalka, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Izabel, Izabell és Izabella nevű Szeged365 olvasónak!

Mindezek mellett ma ünnepli 84. születésnapját a szegediek egyik nagy kedvence és a SZIN elmaradhatatlan fellépője, Korda György, akit a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napokon sikerült elcsípnünk egy interjúra:

Ugyancsak ezen a napon született még:

  • 49 éve Gáspár Győző, “Győzike”, roma származású show-man, zenész, a Romantic együttes alapítója,
  • valamint 118 éve Szentesen Papp László, Európa-bajnok és olimpiai ezüstérmes magyar birkózó, ügyvéd, mesteredző, szakíró, sportvezető.

NAPOSABB DÉLUTÁN JÖN SZEGEDRE

Szerda reggelre ismét többfelé képződik pára, köd, ami a délelőtt során a legtöbb helyen várhatóan feloszlik, így napközben már több órára kisüthet a nap. Csapadékra nem kell számítani Szegeden. A déli szél néhol feltámadhat. Hajnalban 4, délután 10-13 fok várható.

DRÁGUL AZ ÜZEMANYAG

Január negyedikétől újabb változás lép életbe a szegedi benzinkutakon, szerdától ugyanis a benzin ára bruttó 10, míg a gázolajé 4 forinttal emelkedik. Ez a változás várhatóan a kiskereskedelmi árakat is érinteni fogja, így január 4-től az alábbi átlagárakra számítunk a benzinkutakon: 

  • 95-ös benzin: 652 Ft/liter,
  • gázolaj: 720 Ft/liter.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb