Mindenmás

Te sem tudod hogyan kell elkezdeni 2023-ban az életmódváltást? Mutatjuk a receptet: a Cédrus Prémium Fitness Szeged START 5 bérletről Király Norbert tulajdonost kérdeztük

Elképesztően sokan néztétek meg az előző videónkat, amikor a Cédrus Prémium Fitness Szeged termeiben jártunk. Király Norbert tulajdonos most is fogadott bennünket, sőt külön ajándékot hozott a Szeged365 Family-nek!

A több tízezres nézettség mutatja, hogy Szeged mennyire nyitott az egészséges életmódra, mennyire komolyan vesszük 2023-ban azt, hogy a mozgás, az egészség kiemelten fontos az életünkben. Ha esetleg kihagytad azt a cikket, most feltétlen olvasd el:

Norbert kedves volt most is, azonnal megkérdeztük Tőle mit lát Szeged mennyire egészséges? Év elején a fogadalmakat hogyan tartjuk meg mi szegediek, amikor az egészségről, az életmódváltás kerül terítékre?

A Cédrus Prémium Fitness Szeged tulajdonosa nagyon közvetlen volt és őszinte, sőt hozott nekünk egy ajándékot is: nyerhetsz egy személyi edzőt magadnak, aki elindít az úton! A nyereményt ITT tudod megnyerni, a videót pedig itt nézd meg:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb