MindenmásVideo365

Három autó koccant a Bertalan hídon, teljesen bedugult a forgalom (frissítve: sérültek is vannak)

Pénteken délután öt óra előtt nem sokkal három autó karambolozott a Bertalan hídon újszegedi oldalán – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától. Mint kiderült, anyagi káros baleset történt.

A forgalmat igencsak megakasztotta a baleset, a rendőrök elterelnek mindenkit, teljesen bedugult a híd mindkét oldala az autósoktól. Mutatjuk, mi a helyzet, Kisházi Sándor kollégánk a helyszínen van:

FRISSÍTVE (17:59): NÉGY EMBERT SZÁLLÍTOTTAK EL

Az első információk arról szóltak, hogy a baleset anyagi káros, viszont úgy tudjuk, hogy négyen sérültek meg. Őket kórházba szállították a mentősök. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE (18:11): A TŰZOLTÓKAT IS KIVEZÉNYELTÉK

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói érkeztek a baleset helyszínére. A hidat lezárták a karambol miatt.

FRISSÍTVE (18:20): KÉSÉSEK VÁRHATÓAK A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSBEN

Az SZKT azt közölte a közösségi oldalán, hogy a baleset és a belvárosban kialakult torlódások miatt több vonalon is késések várhatóak. Előreláthatólag 5-15 perces késésre számíthatnak a közlekedők,

  • a 3-as,
  • a 3F-es,
  • a 4-es villamosoknál,
  • valamint a 9-es,
  • és a 19-es troliknál.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333! 

FRISSÍTVE (19:12): ÚJRAINDULT A FORGALOM

A rendőrség este 7 után pár perccel befejezte a helyszínelést, a forgalom pedig újraindult a Bertalan hídon. Az alábbi Szeged365 olvasói felvétel negyed 8 előtt kicsivel készült:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb