Mindenmás

Eltűnt egy férfi, a rendőrség a segítségünket kéri

Budapesti tartózkodási helyéről, január 9-én ismeretlen helyre távozott, és azóta nem érik el.

A Szegedi Rendőrkapitányság a Szeged365 Family segítségét kéri: __________ ismeretlen helyen tartózkodik, a bejelentés szerint a 29 éves férfi 2023. január 9-én a kora reggeli órákban, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

__________ kb. 195 centiméter magas, normál testalkatú. Barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor sötétkét dzsekit, sötétkék vászon nadrágot, barna bőr cipőt és kék-zöld hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: MEGTALÁLTÁK A 29 ÉVES SZEGEDI ÜGYVÉDET

Csütörtök délelőtt érkezett a rendőrség levele, melyben azt írták, hogy a 2023. január 9-én eltűnés miatt közzétett sajtófelhívásuk aktualitását vesztette. Biztos forrásból úgy tudjuk, hogy a cikkünkben szereplő fiatal férfi épségben, életben került elő, az eset egyéb körülményei egyelőre még nem tisztázottak.

Hálásan köszönjük a rengeteg megosztást, segítő szándékú üzenetet, Szeged365 Family! A fiatalember fotóit és nevét személyiségi jogokra való tekintettel töröltük a cikkünkből. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb