Mindenmás

Napi pakk: 5 fok, még egy kis csapadék és Tasnádi Péter Szegeden

Ugye nem pakoltad el az esernyőt? Tuti tipp: ne tedd, ugyanis ma sem ússzuk meg áztató csapadék nélkül a napot Szegeden. Az előrejelzések szerint az eső mellé 5 fok és szél is társul, de ne csüggedj: a csapadékos időjárást feledteti majd Tasnádi Péter, aki a Bárkában tart beszélgetős estet. Főzd le a reggeli kávét, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Melánia, Agád, Aldó, Bács, Bacsó, Melani, Viliam, Vilma és Vilmos nevű Szeged365 olvasónak! Néhány születésnapost is hoztunk mára, hiszen:

  • 81 éves lett Walter Hill rendező, forgatókönyvíró (Gengszterek sofőrje, A bolygó neve: halál, Vörös zsaru),
  • 78 éves Rod Stewart zenész,
  • és 55 éves Repka Attila, olimpiai bajnok birkozó.

VELÜNK MARAD AZ ESŐ ÉS A SZÉL

Kedden még számíthatunk esőre: az előrejelzések szerint egész nap borongós lesz az időjárás, és további 15 milliméternyi csapadékot jósolnak Szegedre. Sokfelé élénk, erős, a helyenként viharos lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban 4, napközben 5 fokra számíthatunk városunkban.

TASNÁDI PÉTER JÖN SZEGEDRE

Véget értek az ünnepek, egy eseménnyel teli, zsibongó december, ami után a január kicsit szürkének tűnhet mindenkinek. No de nem Szegeden a Bárkában! Szeged legújabb belvárosi ékszerdobozában ugyanis év elején is tovább pezseg az élet, rögtön január 10-én, kedden egy rendkívüli emberrel indítják beszélgetős vacsoraestjeiket. A Belvárosi híd alatt kialakított exkluzív hely vendége Tasnádi Péter, vállalkozó lesz, akivel az esemény műsorvezetője, Bálint K. Gergő fog beszélgetni. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb