Mindenmás

Az évezred bűnténye: babakocsit lopott egy szegedi fickó, nyugi, gyerek nem volt benne

Lopott babakocsit árult az egyik közösségi hirdető felületen egy szegedi férfi – írta közleményében a rendőrség, majd hozzátették, kollégáik az eltulajdonított eszközt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. Mielőtt még valaki sikítófrászban törne ki, szólunk: a delikvens a babakocsit csak úgy magában, gyerkőc-mentes állapotban tulajdonította el.

A lopásról 2022. december 24-én érkezett bejelentés a rendőrségre. A babakocsit előző nap vihették el ismeretlenek az egyik szegedi társasház lépcsőházából, a benne lévő bundazsákkal, takaróval, autóshordozó adapterrel együtt.

A rendőrök a néhány napon belül beszerzett információk alapján az eltulajdonított értékeket megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

Az ügyben kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Ha a hír hallatán úgy érezted volna, kispályás volt az illető, szólunk: már réges-rég nem 20-30 ezer forint egy babakocsi, az árak 50-60 ezernél indulnak, a masszívabb járgányok 100-200 ezer környékén mozognak, a prémium kategória pedig simán lekaristolja az 5-600 ezres árszintet. Egy Demi Grow babakocsi, mózeskosárral kiegészítve például 669.980 ropogós magyar forint, szóval, lassan olyan lesz ilyesmit lopni, mintha 15-20 éves használt autót fújna meg az illető.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb