Szegedi Arcok

Újabb fejlemények az eltűnt 29 éves szegedi ügyvédről: állítólag vannak arra utaló jelek, hogy direkt el akart tűnni

Nagy erőkkel keresi a rendőrség __________ 29 éves, szegedi születésű ügyvédet, aki, mint korábban írtuk, január 9-én tűnt el. Az ügyben a volt országgyűlési képviselő, Dr. Bohács Zsolt ügyvédi irodájában dolgozó fiatalember barátnője azt írta, vannak arra utaló jelek, hogy direkt el akar(t) tűnni a keresett fiatalember.

A körözésről az alábbi, hétfő esti cikkünkben írtunk elsőként:

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 29 éves férfi 2023. január 9-én a kora reggeli órákban, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Sajtóinformációk szerint a fiatal ügyvéd hétfőn kora reggel barátnője fővárosi otthonából indult el, az Eltűnt emberekért Facebook-oldal szerint felszállt a Budapestről Szegedre tartó vonatra, arról azonban egyelőre senki nem tud, hogy megérkezett-e a megyeszékhelyre.

Mint a hivatalos rendőrségi közleményben írták, _____________

  • kb. 195 centiméter magas, normál testalkatú.
  • Barna haja és barna szeme van.
  • Eltűnésekor sötétkék dzsekit, sötétkék vászon nadrágot, barna bőr cipőt és kék-zöld hátizsákot viselt.

A Blikk kedd délutáni cikkében azt írta, ____________ot a rendőrökön kívül szerettei is nagy erőkkel keresik. Az eltűnésről szóló felhívást barátnője is megosztotta közösségi oldalán, amit több barát és ismerős is átvett. Nagyobb csoportokban is keresik a férfit, mindenki megpróbál a maga módján kutakodni. Akadt olyan, aki felajánlotta, hogy a MÁV jegykezelői által működtetett csoportban érdeklődik, de olyanok is jelentkeztek, aki látni vélték az ügyvédet. Valaki egy szegedi fodrászatban, míg más egy buszon „találkozott” vele.

Ákos barátnője reagált is az írásokra, szavaiból kiderült, hogy valószínűleg ezek hamis nyomok. Az egyik kommentelő kérdésére, hogy a kórházakat hívták-e már, a lány a lap szerint érdekes választ adott. Pontosan ezt írta: 

“Végig telefonáltak már, és sajnos vannak arra utaló jelek, hogy direkt el akar tűnni.”

A portál felvette a kapcsolatot a Szegedi Tudományegyetemen végzett _______ több ismerősével is, megkeresésükre közölték, hogy a család engedélye nélkül nem nyilatkozhatnak. Az egyik barátja annyit elmondott, hogy Ákos egy nagyon okos, ambiciózus ember, aki mindig ügyvéd akart lenni. A szenvedélye a sport, a padel elnevezésű sportágban kupát is nyert nemrégiben. A barátnőjét tudomása szerint nagyon szerette, így teljesen érthetetlen számára, ha önszántából akarna kámforrá válni.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud, ___________ tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a 0662562400-as számot vagy a “telefontanú” 06-80/555-111-es zöld számán tegyen bejelentést.

FRISSÍTVE: MEGTALÁLTÁK A 29 ÉVES SZEGEDI ÜGYVÉDET

Csütörtök délelőtt érkezett a rendőrség levele, melyben azt írták, hogy a 2023. január 9-én eltűnés miatt közzétett sajtófelhívásuk aktualitását vesztette. Biztos forrásból úgy tudjuk, hogy a cikkünkben szereplő fiatal férfi épségben, életben került elő, az eset egyéb körülményei egyelőre még nem tisztázottak.

Hálásan köszönjük a rengeteg megosztást, segítő szándékú üzenetet, Szeged365 Family! A fiatalember fotóit és nevét személyiségi jogokra való tekintettel töröltük a cikkünkből. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb