Mindenmás

Óriásit ment a vásárhelyi testvérpár a Cápák Közöttben, rekord gyorsan ráharaptak a 3D nyomtatott autójukra

Villámgyorsan ráharaptak a cápák a hódmezővásárhelyi Kiss Attila és Kiss Csaba testvérpár alapította Mammuthworks guruló webszerverére, azaz egy négy villanymotor által hajtott távirányítós autóra, amelynek minden alkatrészét a garázsukban, 3D nyomtatóval készítik. A vasárnapi, szezonnyitó adásban Moldován András szinte azonnal ráérzett az üzletre, az RTL beszámolója szerint ilyen hirtelen harapásra még nem volt példa az üzleti showműsorban. A sertésmogul mellett Balogh Petya is beszállt a testvérek mellé, végül az eredeti ajánlattól eltérően, 5-5 millió forintért 15-15% üzletrészt haraptak ki maguknak.

A Cápák Között vasárnap elindult, friss évadába egy 3 év alatt kifejlesztett távirányítós autóval érkezett a vásárhelyi testvérpár, akik közül az egyik fiatelember grafikus, a másik pedig szoftverfejlesztő. Az autót négy villanymotor hajtja, melyek a kerekekbe vannak építve, az 5 és fél lóerős, erősebb változat 150 km/h sebességre képes felgyorsulni. A testvérpár 5 millió forint reményében érkezett a Cápák elé, amiért cserébe 20% tulajdonrészt kínáltak vállalkozásukból.

Moldován András szinte azonnal ráérzett az üzletre, ilyen hirtelen harapásra még nem volt példa az üzleti showműsorban. A sertésmogul mellett Balogh Petya is beszállt a testvérek mellé, végül az eredeti ajánlattól eltérően, ellenajánlattal élve 5-5 millió forintért 15-15% üzletrészt haraptak ki maguknak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb