Kikapcs

A Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében egyedülálló Faludy vacsora estet szerveznek. Van két ajándékjegyünk rá, nyerd meg tőlünk!

Szeged mindig is egy kiemelkedő kulturális műhely volt, és mindig az is lesz. Sajnos éppen most a Szegedi Nemzeti Színház zárva van, de egyedülálló előadások nélkül nem maradunk Szegeden. A Napfény Műterem nem olyan rég nyitotta meg exkluzív rendezvénytervét, ami külön konyhát is kapott. Elugrottunk ma és megnéztük a helyszínt, közben kaptunk egy 2 személyes Faludy est és borkóstoló jegyet, amit meg is nyerhetsz tőlünk!

A Napfény Műterem nem ismeretlen előttünk, a Szeged365 Family-vel is jártunk a konyhájában, fenséges ételeket is sütöttünk. Ma azért mentünk el, hogy bemutassuk Nektek nyitás előtt ezt a vadonatúj exkluzív rendezvénytermet, amely mellé egy külön konyhát is alkottak a tökéletes kiszolgálás érdekében. Legutóbb így sütöttünk a Napfény Műteremben:

Mi is izgatottan várjuk a január 17-ét, hiszen Borovics Tamás a LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2022 díj nyertese tölti meg élettel és művészettel a Napfény Műterem rendezvénytermét. A vacsora est eseményének leírásából megtudhatjuk, hogy a TENYÉRVONALAK – különleges Faludy est és borkóstoló az az est, amelyben a vadonatúj exkluzív rendezvényteremben Borovics Tamás (Szegedi Nemzeti Színház művésze, a LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2022 díj nyertese) Krausz Gergő segítségével mutatják be Faludy György munkásságát és a művek által az alkotót. 

Kaptunk két jegyet is a különleges estére, ezeket természetesen felajánljuk Nektek a közösségi oldalunkon, erről itt beszéltem:


A XX. században, de a személyiségéről legtöbben csak a bulvársajtó álarca alapján alkotunk képet, a művészetéről pedig nem nagyon van átfogó tanulmány. Ki lehet ez a világszerte elismert zseni? Látjuk-e az ő valódi arcát? Értékeljük-e, ismerjük-e műveit? Megváltoztatta-e művészetét a történelem és a XX.század, melynek borzalmait testközelből érezhette? Hogyan tud az átéltek után áradni soraiból az élet szeretete?
Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Tenyérvonalak című esten Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház színésze, bemutatva Faludy versein és regényrészletén keresztül az embert és költőt.

A különleges estén fenséges vacsora, és egy izgalmas borkóstoló is várja Szeged szívében a vendégeinket! A menü is rendkívül csábító: Parajos parmezános rizottó, fűszeres szűzérmék, majd a végén érkezik a Belga csokis narancsos mousse.

Jegyekért személyesen várnak Titeket a Napfény Műteremben (Szeged, Széchenyi tér 2/a). VACSORA JEGY: 8.900Ft, ami tartalmazza a vacsorát, az exkluzív programot a desszertet és a borkóstolót is. Bármilyen kérdésetek felmerül írjatok, vagy telefonáljatok bátran a Napfény Műteremnek: [email protected]
Információ: (30) 952 6500 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb