Mindenmás

Napi pakk: köd, napsütés, eső, vegyesen alakul az időjárás Szegeden, ma is szurkolhatunk a rövidpályás gyorskorcsolya EB-n Jászapáti Petráéknak

Ködös reggelre ébredhettünk ma Szegeden, de szerencsére napközben már derült idő vár ránk és egy kis napsütésben is lehet részünk térségünkben. Folytatódik a gdanski rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság is, ahol a szegedi Jászapáti Petrának és Kónya Zsófiának szurkolhatunk a kontinensviadal zárónapján. Mutatjuk a legfontosabb napindító infókat, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Lóránt, Loránd, Alfréd, Aurél, Klarisz, Klarissza, Mór, Móric, Pál és Sándor nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 115 éve született Teller Ede magyar fizikus, az atombomba egyik kifejlesztője, a hidrogénbomba-program irányítója.
  • 401 éve megszületett Moliere francia vígjátékíró és színész (Tartuffe, A fösvény).
  • 80 éve halt meg Eric Knight angol író (Lassie).
Fotó: cultura.hu / Eric Knight és Tootsie nevű skót juhásza

KÖD, SZÉL, NAPSÜTÉS, ESŐ: VEGYESEN ALAKUL MA AZ IDŐJÁRÁS SZEGEDEN

Vasárnap hajnalban és reggel párás, ködös időre számíthatunk Szegeden, de napközben pár órára azért a nap is megmutatja magát felettünk. Közben megélénkül a délies szél, estére pedig az eső is eleredhet. Hajnalban -1, napközben 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

MA IS SZURKOLHATUNK JÁSZAPÁTI PETRÁÉKNAK: MA VAN A GDANSKI RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYA EURÓPA -BAJNOKSÁG ZÁRÓNAPJA

Szombaton, a szegedi Jászapáti Petra negyedik helyen végzett 1500 méteren a gdanski rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A megmérettetések ma folytatódnak, vasárnap az 1000 méter küzdelmeivel és a váltók döntőivel zárul a kontinensviadal.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein balance board
'Fel a tetejéhez' gomb