Közélet

Kicsit több mint egy hónap után távozik az MVM vezérigazgatója is, Juhász Edit

Távozik az MVM éléről Juhász Edit, aki 2023. január 16-tól a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökeként folytatja munkáját – adta hírül a portfolio.hu. Mint kiderült, kicsit több mint egy hónapig töltötte be ezt a posztot.

A portál emlékeztet: tavaly december elején jelentették be, hogy Czepek Gábor, az MVM akkori elnök-vezérigazgatója december 1-jétől az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkáraként folytatja a munkáját. Akkor az is kiderült, hogy az MVM vezérigazgatói feladatait átmenetileg Juhász Edit általános és jogi vezérigazgató-helyettes és Fazekas László gazdasági vezérigazgató-helyettes látja el 2022. december 1-jétől.

FAZEKAS LÁSZLÓ VISZI TOVÁBB A VÁLLALATOT

A BÉT-en most az MVM közzétette, hogy Juhász Edit 2023. január 16-tól a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökeként folytatja munkáját. 2023. január 16-tól az MVM vezérigazgatói feladatait átmenetileg Fazekas László gazdasági vezérigazgató-helyettes látja el – írja a portfolio.hu.

A múlt héten indult meg a vezető-váltás több intézményben is. Mint kiderült, a paksi atomerőmű vezetőjét is menesztették, és a MÁV-Start vezérigazgatóját is lecserélték.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb