Mindenmás

Újabb részletek derültek ki a rendőrgyilkosságról: üvöltözött, hogy démonok járják a társasházat, idős asszonyra tört rá

“Először üvöltözni kezdett, hogy démonok járják a társasházat, majd valamennyi szomszédjához bezörgetett, hogy figyelmeztesse őket a veszélyre” – elevenítette fel a múlt csütörtöki, fővárosi rendőrgyilkosság tragikus részleteit a 35 éves késelő idős asszony szomszédja. A súlyos beteg asszony az ágyában feküdt, amikor az elkövető rátörte a nyílászárót.

ÜVÖLTÖZÖTT, HOGY DÉMONOK JÁRJÁK A TÁRSASHÁZAT

Részvétet nyilvánított a hősi halált halt rendőr családjának az az idős asszony, akinek lakásába a gyilkos be akart törni, mielőtt a szomszédok a segélyhívó központot riasztották. Mária a Borsnak elmondta: súlyos beteg, és egész életében becsületesen élt. A hölgy beszámolója szerint Sz. Szilárd először üvöltözni kezdett, hogy démonok járják a társasházat, majd valamennyi szomszédjához bezörgetett, hogy figyelmeztesse őket a „veszélyre”.

Végül a nyolcvanas éveiben járó K. Mária ajtajához ért, ahol már eszeveszett őrjöngésbe kezdett. Az idős nőhöz mindenképpen be akart jutni, ezért a nyílászárót betörte. 

AZ ÁGYBAN FEKÜDT AZ AMPUTÁLT LÁBÚ ASSZONY, AMIKOR RÁTÖRT SZ. SZILÁRD

A szomszédok időközben értesítették a rendőrséget, az egyenruhások – köztük az életét vesztett 29 éves rendőr – perceken belül a helyszínre értek. Előzetesen nem tűnt számukra különösebben veszélyesnek a helyszín, hiszen a munkájukból adódóan rendszeresen kell őrjöngőket megfékezniük. Sz. Szilárd azonban egy késsel rájuk támadt: Baumann Péter szíven szúrta, két társát pedig megsebesítette.

“Én nem tehetek róla, nagyon sajnálom. Szép, fiatal férfi volt”

– mondta a bulvárlapnak K. Mária, majd elmesélte, mit csinált éppen, amikor Sz. Szilárd be akart hozzá hatolni. “Feküdtem az ágyban, amikor az ajtót betörte” – magyarázta, és hozzátette, súlyos beteg, mindkét lába helyén protézis van.

NEMRÉG A SZOLNOKI LAKTANYÁBA AKART BETÖRNI, HOGY JELENTSEN EGY “NEMZETBIZTONSÁGI” ÜGYET

A tisztességben megöregedett, a szomszédok körében köztiszteletben álló asszony végül kinyilvánította együttérzését Baumann Péter hozzátartozói felé. A Bors arról is cikkezett, hogy Sz. Szilárd korábban egy szolnoki laktanyába akart bejutni, hogy egy általa nemzetbiztonsági jelentőségűnek vélt ügyet bejelentsen, akkor hét rendőr együttes erővel tudta csupán megállítani. A szemmel láthatóan bedrogozott férfit végül beszállították a pszichiátriára.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ผลบอล
'Fel a tetejéhez' gomb