Közélet

A nap meglepetése: Tóth Péter átmasírozott Jakab Péterhez, csatlakozott A Nép Pártján Mozgalomhoz

“Újabb tapasztalt harcossal bővült A Nép Pártján Mozgalom csapata” – írta kedden délelőtt Jakab Péter a közösségi oldalán. Mint kiderült, a Jobbik Magyarországért Mozgalomból kilépő, az ellenzéki előválasztáson a Csongrád-Csanád megye 2-es választókörzet korábbi jelöltjéről, Tóth Péterről beszélt, aki csatlakozott Jakab Péter új pártjához.

“A Jobbik Csongrád-Csanád megyei elnöke is úgy döntött, velem együtt marad a nép pártján. Péter, jó munkát a déli végeken” – tette hozzá keddi posztjában Jakab Péter.

SZEGEDEN IS MEGJELENT A NÉP PÁRTJÁN MOZGALOM

Két, vele együtt a Jobbikból távozott volt megyei vezetővel egy másfél éve alapított hagyományőrző egyesületet átvéve és átnevezve hozta létre Jakab Péter új formációját, A Nép Pártján Mozgalmat, amit decemberben jegyeztetett be. Jakab ekkor azt is közölte, hogy „nemcsak jogilag létezünk, hanem azon túl is, méghozzá 20 ezer jelentkezővel, hús-vér, tenni akaró magyarokkal, jobboldali és baloldali aktivistákkal, hamarosan országos lefedettséggel”. Mint kiderült, ehhez csatlakozott most Tóth Péter, a közösségi oldalán megjelent poszt szerint pedig hétfőn megalakult a Nép Pártján Mozgalom szegedi szervezete is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb