Kikapcs

Tovább dübörög a Bárka beszélgetős vacsoraestje: ezúttal Árpa Attila hozza el izgalmas történeteit Szegedre

Egy vacsora sok mindenre nyújt lehetőséget: értékes együtt töltött időre a barátainkkal, családunkkal, különleges ételkülönlegességek megkóstolására és természetesen egy jó beszélgetésre teli izgalmas történetekkel. Az ínyenc fogások és kulisszatitkokkal fűszerezett beszélgetések elmaradhatatlan kellékei a Bárka vacsoraestjeinek, amelyekről már csak Te hiányzol. Január 24-én ugyanis újabb izgalmas vacsoraesttel készülnek Szeged legújabb belvárosi ékszerdobozában. A Belvárosi híd alatt kialakított exkluzív hely legújabb vendége, Tasnádi Péter és Kelemen Anna után nem más lesz, mint a közismert, színész, producer, rendező, Árpa Attila.

Árpa Attila nagyon fiatalon, 28 évesen lett az RTL Klub kreatív igazgatója. Munkája során alapjaiban szabta meg a hazai kereskedelmi műsorkészítés irányvonalát. Az ő nevéhez fűződnek az olyan valóság- és kibeszélőshow-k magyarországi meghonosítása, mint a Való Világ, a Mónika show, vagy a Heti Hetes. A ma már főként rendezőként, színészként és íróként dolgozó tévés szakember egyenesen egy mumbai filmforgatásról érkezik január 24-én a Bárkába, ahol számos érdekfeszítő témával emeli majd a vacsoraest hangulatát, miközben válaszol az érdeklődők kérdéseire is.

Az est természetesen nem lehet teljes az ínycsiklandozó fogások nélkül:

  • Vajmártásos bagett falatkák feketeerdei sonkával
  • A) Fokhagymás sült borda jóasszony módra hercegnő burgonyával
  • B) Mézes-mustáros sertésszűz piros pestos burgonyapürével
  • Desszert: Tiramisu pohárkrém

Ha lebilincselő beszélgetésre vágysz egy hangulatos vacsora keretében, jegyezd fel a naptáradba január 24-ét, amikor is Árpa Attila érkezik a Bárka fedélzetére!

Helyszín: Bárka Szeged, Roosevelt tér 1, 6720

Időpont: január 24. kedd

Asztalfoglalás: 06 70/2752529

Program:
19:15 – Beszélgetés kezdete
20:30 – Vacsora

Vacsora ára 11.500 Ft/fő
Jegyek elővételben és a helyszínen is korlátozott számban kaphatók!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb