Mindenmás

Az autóban rekedt egy másfél éves kisgyerek Csongrádon, a tűzoltók szabadították ki

Kulcsokkal együtt a lezárt autóban rekedt egy másfél éves kisgyermek csütörtökön Csongrádon – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pénteki közleményében.

Mint kiemelték, a város hivatásos tűzoltóit riasztotta a szegedi főügyelet. Az egység az autó egyik ablakát betörve, sértetlenül szabadította ki a kisgyermeket. A közleményből az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen esemény, ami csütörtökön tűzoltói beavatkozást igényelt, ugyanis:

  • kettéhasadt egy fa Szegeden, a Zsámbok-Réti soron. Csütörtökön délután érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt a helyszínre érkeztek, motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást,
  • majd Sándorfalván is az úttestre dőlt egy nagy méretű fa csütörtökön, a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók közösen végezték el a mentést,
  • korábban pedig szalagkorlátnak ütközött egy autó az M43-as autópályán, Maroslele közelében. A műszaki mentést a makói tűzoltók végezték el, senki sem sérült meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb