Mindenmás

Még egy bezárás jutott a hétre: végleg megszűnt a Bambini Játékbolt a Szeged Plaza épületében

“Itt hamarosan új üzlet nyílik” – ez áll most a Szeged Plaza épületében a korábbi Bambini Játékbolt kirakatán, ami azt jelenti, hogy a REGIO Játékkereskedelmi Kft.-hez tartozó bolt januárban bezárta kapuit. A hír hallatára mi is rákerestünk a játékboltra a Google keresőjében, és ahogy az alábbi kép mutatja, hogy az üzlet valóban végleg megszűnt Szegeden:

A Bambini játékbolt a Szeged Plaza oldalán még mindig fellelhető, mint írják, 2014. szeptemberében, rövid szünet után nyitott meg itt újból. A több, mint 30 éves REGIO Játékkereskedelmi Kft.-hez tartozott, Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházláncához. A magyar tulajdonú REGIO Játék családi vállalkozás, jelenleg országszerte 42 ​játékáruházzal rendelkezik, Szegeden két üzletet üzemeltetnek jelenleg.

Azt, hogy mi lehetett az oka a bezárásnak még nem tudni, de levélben kerestük a céget. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: A KÉT MÁSIK ÜZLETRE SZERETNÉNEK KONCENTRÁLNI

A vállalat érdeklődésünkre elmondta, hogy azért zártak be, mert 2022-ben fejezték be a Tisza-parti Sóházban található áruházuk bővítését és korszerűsítését, ami egy nagyszabású rekonstrukció volt, mely eredményeként egy modern, és a vásárlóinkat magas szinten kiszolgálni tudó áruház jött létre. A jövőben erre, valamint a Napfény Park Bevásárlóközpontban található REGIO JÁTÉK áruházakra szeretnének koncentrálni.

A ROSSMANN IS BÚCSÚZOTT A KÁRÁSZ UTCÁRÓL

A héten ez már a második bezárt egység, amiről hírt adunk. A Kárász utcán a Rossmann is lehúzta a rolót:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb