MindenmásVideo365

Napi szürreál: ajtóba csimpaszkodó kötekedővel csapódott KRESZ-táblának egy autó (videóval)

A szilveszterkor megírt, a 2022-es év legolvasottabb írásait rangsoroló Best of 365 válogatásunk ötödik helyezettje egy szegedi “road rage” videó volt, az Izabella híd és a Rókusi körforgalom között viperával verekedő autósra 118 ezren voltatok kíváncsiak. Erős Pistánk a jelek szerint követőre talált, a Budapesti Autósok frissen feltöltött videójában egy szürreális képsor látható: egy verekedő autós előbb az “ellenfele” kocsijának nyitott ajtajába kapaszkodik, a menekülő másik viszont kövér gázzal elindul, magával vonszolja a kötekedőt, majd egy közeli táblának csapódnak.

Mielőtt belevágnánk, íme a szegedi alapsztori:

Az egészen meghökkentő videó Csepelen készült egy fedélzeti kamera által. A jobbról érkező kisbusz vezetőjének volt nézeteltérése a Citroen sofőrjével, ami tettlegességig fajult, az előbbiből kipattant egy férfi, majd a Citroen sofőrjének esett. Az menekülőre fogta, a támadó viszont annyira elszánt volt, hogy az elinduló autót sem engedte el, amely vélhetőleg a pánik miatt egy KRESZ táblának ütközött.

“A csepeli igazságosztó, avagy a mai magyar valóság… Így rendezik egyesek a közlekedési nézeteltéréseket. A rendőrség értesítve lett, de a járőr kiérkezésére már mindkét résztvevő elhagyta a helyszínt.”

– fűzte a kamerás autó sofőrje a felvételhez.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: แทงบอล Lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb