BlogSzegedi Arcok

Szeged365 top 10, 2022: fekete párduc, Letoha Annamária, Atif Iskander, Borfeszt-bunyó és egy szürreális SZKT-sztori

Izgalmas, kihívásokkal teli, de – hála a Szeged365 olvasóinak – három éves történetünk legolvasottabb, legklasszabb évét tudhatjuk magunk mögött. Óriási köszönet, virtuális ölelés Nektek a rengeteg sztoriért, véleményért, tudósításért és persze azért, hogy hónapok óta Szeged és Csongrád-Csanád megye legolvasottabb hírportálja lehetünk. Menetrend szerinti, év végi best of 2022 válogatásunkban toplistára tettük azokat a cikkeinket, amelyeket a legszívesebben olvastatok az idén, köztük

  • a jó öreg fekete párduccal,
  • közismert szegedi gyógyítókkal,
  • egy kis Borfeszt-fighting bemutatóval,
  • és többek között az idei év legszürreálisabb tömegközlekedési sztorijával, Rocco Siffriedi szellemiségében (18+).

Mielőtt belevágnánk, a legfontosabbal kezdenénk: boldog, sikerekben gazdag és stresszmentes új évet kívánunk Nektek, Szeged365 Family! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Érkezzen a top 10, melyben rendhagyó módon a legolvasottabb sztorival indítunk, majd megyünk szépen a tizedikig:

A LEGOLVASOTTABB: PÁRDUCOK, PÁRDUCOK, MINDENÜTT! (162.903)

Még 2021-ben robbant bombaként a nagymacska-sztori, tavaly ilyenkor még a szegedi rendőröket is kiriasztották a hattyasi kiskertekbe, miután többen azt állították, hogy az elsőként Kiskunhalason észlelt egzotikus nagyvadat látták bóklászni. Az év eleje a párduc bűvöletében telt, rengeteg Szeged365 tartalom született a témában, sőt, az év legolvasottabb írása is pont az egyik lett:

162.903 kattintást kapott Tőletek, köszönjük!

A MÁSODIK: REPÜLŐRAJTTAL INDULT A LEGSZEGEDIBB GYÓGYÍTÓK KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSUNK (156.126)

Óriásit ment a december elején lezárult Boutique Optique by Prágai bemutatja: Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk, a győzteseket december 7-én köszöntöttük a Hungi Vigadóban rendezett gálánkon, melynek házigazdája a szegedi születésű Dj Dominique volt. Az orbitálisat döngő voksolás hét kategóriában zajlott, melyek közül az orvosokat, egészségügyi dolgozókat felvonultató Legszegedibb Gyógyítók pörgött fel a leginkább, a győztes Dr. Letoha Annamária több, mint 87 ezer voksot gyűjtött össze a (leírni is durva) 489 ezerből.

A fenti számok után nem meglepő, hogy a szavazást beharangozó cikkünk a 2022-es TOP 10 – ben végzett, az alábbi írásunkra 156.126 alkalommal kattintottatok:

A HARMADIK: AZ ÉV SZEGED365 OLVASÓI FOTÓJA, AVAGY UFC UNDISPUTED A SZEGEDI BORFESZTIVÁLON (140.997)

“Mindig is szerettünk volna egy normális, közös szelfit a Sógorral, valahogy nem akar összejönni…” – írta Dani a Szeged365 Társalgóban, a szöveg mellé pedig EZT a fotót posztolta be. A kép a Szegedi Borfesztiválon készült, a szelfiző srácok mögött két biztonsági őr és egy részeg vendég játszik egymással kicsi a rakást. Ha Dana White a Széchenyi téren lett volna, szerintünk rögtön szerződést ajánlott volna valamelyik grappling-hősnek.

  • Nincsenek szavak,
  • (újra) megfeküdtünk,
  • kész,
  • ennyi,
  • tessék szépen mára (sőt, az idei évre) lekapcsolni az internet(ek)et.

A fotó alapján írt cikkünkre több, mint 140 ezren kattintottatok.

A NEGYEDIK: A LEGSZEGEDIBB JÓTEVŐK (121.004)

Két helyezéssel a Legszegedibb Gyógyítók mögött, a listánk hetedik helyén landolt a Legszegedibb Jótevőket beharangozó írásunk, ezt 121 ezren olvastátok el. Az idén is volt kikre felnézni, büszkének lenni, mi így szeretünk, Szeged!

AZ ÖTÖDIK: A CIKK, AMINEK KIVÉTELESEN NEM ÖRÜLTÜNK (118.478)

118 ezren olvastátok el a cikkünket, ami egy szegedi road rage-ről szólt. Nem örülünk neki, amikor ilyesmiről kell beszámolnunk. Legyen békés(ebb) a jövő év, szépen kérünk minden szegedit:

(és igen, ez hülyén fog kinézni leírva)

…ne üssétek egymást 2023-ban!

A HATODIK: AZ EGYIPTOMI SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ, AKI TÖBB, MINT EZER SZEGEDI BABÁT SEGÍTETT A VILÁGRA (105.499)

Több mint ezer babát segített a világra a 70 éves közkedvelt, egyiptomi származású szegedi szülész-nőgyógyász, Dr. Atif Iskander – írtuk meg az államalapítás ünnepe előtt egy nappal, a közkedvelt orvos életéről, pályájáról szóló nagyinterjút pedig a jelek szerint csíptétek: összesen több, mint 105 ezer kattintást kapott a megjelenése óta.

A HETEDIK: ÉG VELED, HAMBI-BAMBI! (97.472)

A 2022-es ősz rengeteg bezárással kapcsolatos hírt hozott, sajnos. Az egyik a toplistánkra is bekerült, az átbulizott szegedi hajnalok nem éppen fine dining vonalas (bocs) találkahelyének megszűnéséről szóló cikkünket 97.472 alkalommal olvastátok el.

A NYOLCADIK: PORNHUB BÖNGÉSZŐLAP A 8-AS TROLI FEDÉLZETI JEGYAUTOMATÁJÁN (18+) (91.925)

A jelek szerint nagyon szeretitek a 90%-ban olvasói tudósításokból álló Napi Szürreál sorozatunkat, amelynek egyik gyöngyszeme a listánkra is felkerült, nem is kevés, 91 ezer kattintással.

Rocco Siffriedi likes this post.

A KILENCEDIK: A NAP, AMIKOR A REZSIVÁLSÁG MEGÉRKEZETT SZEGEDRE (87.069)

Valahol sejtettük, hogy lesz egy-két rezsiválsággal kapcsolatos írás a TOP 10 – ben, a megérzésünk sajnos be is jött. Október 12-én számoltunk be a Móra Ferenc Múzeum, a Belvárosi Mozi, a Tiszavirág Sportuszoda és szinte az összes kulturális és sportintézmény bezárási terveiről, a cikkre 87.069 alkalommal kattintottatok.

A TIZEDIK: TIBI BÁCSI NYUGDÍJBA MENT (79.246)

Rég láttunk már annyi kedves, szívből jövő kommentet, mint a december 22-én megjelent, Gregus Tibi bácsi nyugdíjba meneteléről szóló cikkünk Facebook-megosztásánál. Tibi bácsinak egészségben eltöltött, vidám, hosszú nyugdíjaskort kívánunk, a Pajtást pedig nem feledjük!

A cikkre 79 ezer alkalommal kattintottatok bő egy hét alatt:

Most elmegyünk egyet koccintani, holnap reggel pedig többek között

  • közismert szegediek jókívánságaival,
  • egy szegedi boszorkány 2023-as jóslataival,
  • és egy nagy, újévi Szeged365 Kisokossal is érkezünk majd.

Boldog Új Évet, Szeged365 Family!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb