Mindenmás

Mrs. Doubtfire, hazai verzió: nőnek öltözve lopkodott a plazából egy 19 éves srác

Megvan még Chris Columbus és Robin Williams 1993-as vígjátéka, a Mrs. Doubtfire? A sztori szerint Daniel – miután válását követően csak hetente egyszer láthatja gyermekeit – őrült tervet sző: idős özvegyasszonynak öltözik és Mrs. Doubtfire néven jelentkezik az álláshirdetésre, amelyben volt felesége házvezetőnőt keres. Minden színészi képességét beveti, hogy megkapja az állást, a lavina pedig elindul, akárcsak annak a 19 éves kecskeméti fiatalembernek az esetében, aki úgy próbált meg kilopni egy adag női ruhát a Malom Bevásárlóközpontból, hogy magára vette a szettet, majd kifelé menet még a (női) biztonsági őrrel is összeverekedett. Akár 8 évet is kaphat, mi pedig már hozzuk is a Napi Szürreál rovatunk kedd délelőtti sztoriját.

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. január 20-án este, a járőröket az egyik kecskeméti bevásárlóközpont egyik eladója értesítette, mivel egy ismeretlen férfi és nő próbált meg ruhákat lopni az üzletből. A tolvajduót az áruház biztonsági őre tetten érte, így a kár megtérült, ám nem sokkal később egy másik üzletben tűnt fel a páros férfi tagja, és itt sem szándékozott fizetni a termékekért. Ez alkalommal egy kizárólag női és gyermekruhákat árusító üzletből próbált elhozni egy kabátot és egy pulóvert a tolvaj, méghozzá úgy, hogy felvette azokat.

“Hamar szemet szúrt az eladóknak, hogy női ruhában próbálja elhagyni az üzletet a férfi”

– írja a szomszéd vármegye rendőrségének közleménye.

TÖBBSZÖR MEGÜTÖTTE A NŐI BIZTONSÁGI ŐRT A NŐI RUHÁBA BÚJT FÉRFITOLVAJ

A tolvaj – habár most is tetten érték – nem volt túl együttműködő, nem akarta visszaadni a frissen szerzett zsákmányát és lökdösődni, majd dulakodni kezdett az egyik biztonsági őrrel. Ez odáig fajult, hogy többször meg is ütötte a női alkalmazottat. A férfi végül „felvette a nyúlcipőt”, de több biztonsági őr is a nyomába eredt, akiknek sikerült feltartóztatni a rendőrök kiérkezéséig.

A 19 éves tolvajt őrizetbe vették a rablás miatt és gyanúsítottként hallgatták ki. A kecskeméti nyomozók kezdeményezik a fiatal felnőtt letartóztatását. Női társának az elszámoltatása folyamatban van.

NEM VOLT JÓ ÖTLET A BIZTONSÁGI ŐRREL BUNYÓZNI: AKÁR 8 ÉVET IS KAPHAT

“A férfi a jogsértéskor talán még fel sem fogta, hogy milyen mértékben súlyosbította helyzetét, amikor a biztonsági őrre támadt. Ugyanis a lopással szabálysértést követett el, aminek a büntetési tétele jóval csekélyebb, mint a bűntettnek minősülő rablásé. Mivel a biztonsági őrrel szemben erőszakot alkalmazott a ruhanemű megtartása érdekében, így a tettének büntetése tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés” – zárul a rendőrségi közlemény.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb