Mindenmás

Zebrán ütötte el a gyalogost, halálos balesetet okozott ezzel Szegeden – most vádat emeltek a teherautó sofőrjével szemben

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavalyelőtt szeptemberben okozott halálos balesetet Szegeden – közölte kedden az ügyészség a honlapján. Mint kiderült, férfi egészségügyi szempontból alkalmatlan volt a gépjárművezetésre.

A vádirat szerint a vádlott 2021. szeptember 21. napján, reggel fél hétkor közlekedett Szegeden az általa vezetett platós teherautóval. A vádlott a város belterületén egy közlekedési lámpánál megállt, majd a szabad jelzés után elindult és folyamatosan gyorsulva kanyarodni akart. A férfi a kanyarodáskor figyelmetlenségéből adódóan nem vette észre a gyalogátkelőhelyen áthaladó sértettet, akit fékezés nélkül elütött.

A SÉRTETT OLYAN SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT, HOGY A HELYSZÍNEN MEGHALT

A közlemény szerint a sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen életét vesztette. Azt is kiemelték a közleményben, hogy a férfi egészségügyi szempontból alkalmatlan a gépjárművezetésre. Az ügyészség a vádlottat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja, akinek a bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: magic mushroom dosage
'Fel a tetejéhez' gomb